Outsourcing af HR-, løn- og regnskabsydelser

Her kan du få et overblik over de mange forskellige ydelser vi kan levere inden for outsourcing af løn, hr & regnskab, debitorstyring og midlertidig bemanding.

Vi laver løn for offentlige og private virksomhederLønoutsourcing

Lønoutsourcing for offentlige institutioner og private virksomhed med eller uden overenskomster. Uanset størrelse eller branche kan vi håndtere din lønadministration og sikre korrekt lønudbetaling til tiden.

Vi håndterer også lønadministration og lønoutsourcing for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande. 

Se hvad vi kan tilbyde inden for løn

HR-administration fra VismaHR-administration

Vi kan være din professionelle samarbejdspartner på HR-området. Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for HR og tilpasser vores ydelser efter dine behov, uanset om du har egen HR-afdeling eller ej.

Vi kan også hjælpe dig med rekruttering af nye medarbejdere.

Læs mere om vores HR-administration

Regnskabsservice fra VismaRegnskabsservice

Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab uanset størrelse og branche. Du bestemmer, om vi skal overtage hele eller dele af regnskabet.

Vi laver også regnskab for udenlandske virksomheder med selskab i Danmark eller virksomheder med behov for regnskabsservice i flere nordiske lande.

Se vores regnskabsservice her

Midlertidig assistance på din adresseMidlertidig assistance

Vi sender vores konsulenter ud på opgaver inden for hr, løn og regnskab af kortere eller længere varighed, hvis du har et behov for assistance på din adresse. Det svarer til at leje en vikar, bare med fastansatte Visma-medarbejdere i stedet.

Vi hjælper med alt fra tasteopgaver til debitor- og kreditorfunktionen. 

Læs mere om midlertidig assistance til løn og regnskab

Inkasso - vi får dine penge hjemInkasso-løsninger

Undgå dårlige betalere. Vi arbejder effektivt for at få dine tilgodehavender betalt hurtigt. Hos os får du en høj inddrivelsesprocent på dine inkassosager. Og du kan altid følge sagerne via vores online inkassosystem, CollectorsOnline™.

Læs mere om vores Inkassoservice

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer