Regnskabsløsninger

Vi kan udføre alle opgaver i din økonomifunktion. Det er op til jer, om vi skal klare det hele, eller om I kun skal bruge assistance til enkelte regnskabsopgaver.

Find den rigtige løsning til dig

En moderne og konkurrencedygtig økonomifunktion er altafgørende for at skabe overblik og træffe de rigtige beslutninger for jeres virksomhed.

Stor: +36 ansatte

Er I en stor virksomhed, kan vi tilbyde en fuld outsourcing af jeres økonomifunktion, eller vi kan håndtere specifikke opgaver, som fakturering og inkasso. Vi arbejder i alle økonomisystemer og har mange års erfaring fra virksomheder i alle brancher. Vi finder en løsning, som passer præcis til jeres virksomhed og jeres behov.

Outsourcing af økonomifunktionen ►

Mellemstor: 6-35 ansatte

Er I en mellemstor virksomhed, der har brug for ekstra hænder i økonomiafdelingen? MyVisma er vores regnskabsløsning til mellemstore virksomheder. Vi håndterer dit regnskab fra A-Z, og oveni får I adgang til MyVismas online-portal, hvor I dag og nat kan følge og styre økonomien, trække rapporter, godkende fakturaer, dele dokumenter og meget mere.

Regnskabsløsning MyVisma ►

Lille: 0-5 ansatte

Vi tilbyder hjælp til regnskab og bogføring til små selvstændige virksomheder, som ikke har en regnskabsafdeling. Vi kan håndtere alt fra bogføring til afregning af moms, skatteregnskab, årsregnskab, selvangivelse osv. Vi tilpasser os dine behov og giver dig overblik over din virksomheds økonomi.


Hjælp til regnskab og bogføring ►

Assistance på jeres adresse

Hvis der opstår et akut behov for assistance i jeres økonomifunktion, måske som følge af ferie, sygdom eller barsel, så træder vi til på jeres adresse. I kan vælge at lade os håndtere hele økonomifunktionen eller specifikke opgaver i en kortere eller længere periode.


Regnskabsassistance på jeres adresse ►

Hvad siger kunderne:

Guide til økonomioutsourcing

Vi har udarbejdet en gratis guide omkring økonomioutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af økonomioutsourcing.

Hent økonomioutsourcing guide

Regnskabsmæssig rådgivning

Har du spørgsmål i relation til skat og moms, aktieombytning, stiftelse, fusion eller spaltning af virksomheder, ændring af bestyrelse, undtagelse fra revisionspligt og andet inden for regnskab? Vi kan rådgive dig og din virksomhed og hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger.

Læs mere om regnskabsmæssig rådgivning

Mere info om vores regnskabsløsninger?

Ønsker du mere information om Vismas regnskabsløsninger, så udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 83 98

 

Kontakt mig venligst

Seneste blogindlæg

 

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer