Regnskabsløsninger

Vi kan udføre opgaverne i din økonomifunktion, som de bliver løst i dag eller vi kan hjælpe jer med at effektivisere enkelte opgaver og processer.

Find den rigtige løsning til dig

En moderne og konkurrencedygtig økonomifunktion er altafgørende for at have det nødvendige overblik til brug for styring af virksomheden.

MyVisma - Online økonomiportal

Med MyVisma har du en hel økonomiafdeling i ryggen, og du vil derfor aldrig mærke sårbarhed ved fravær. Du skal bare styre og følge din økonomi via online-portalen, der er tilgængelig fra alle platforme 24/7.

MyVisma henvender sig primært til virksomheder med 10 til 35 ansatte.

Regnskabsløsning MyVisma ►

Outsourcing af økonomifunktionen

Vi udfører fuld outsourcing af økonomifunktionen eller håndterer enkelte områder, som for eksempel debitorstyring eller kreditorstyring. Vi leverer outsourcing ved brug af vores eget økonomisystem eller jeres eksisterende. Herudover kan vi tilbyde andre systemer, såsom workflowsystem og diverse webportaler i øvrigt.

Outsourcing af økonomifunktionen ►

Hjælp til regnskab & bogføring for mindre virksomheder

Vi tilbyder hjælp til regnskab & bogføring små selvstændige virksomheder uden decideret regnskabsafdeling. Vi kan håndtere alt fra bogføring til afregning af moms, likviditetsstyring, årsregnskab og selvangivelse. Vi tilpasser os dine behov og giver dig overblik over din virksomheds økonomi.


Hjælp til regnskab og bogføring ►

Regnskabsassistance på jeres adresse

Vi kan udføre regnskabsassistance i din økonomifunktion, på jeres adresse. I kan vælge at vi håndterer hele økonomifunktionen eller specifikke opgaver i en kortere eller længere periode, under spidsbelastning, oprydning, skift af system, barsel eller sygdom, eller manglende ressourcer indtil egen ansættelse.


Regnskabsassistance på jeres adresse ►

Hvad siger kunderne:

Gratis guide: Få en moderne og effektiv økonomifunktion (økonomioutsourcing)

Vi har udarbejdet en gratis guide omkring økonomioutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af økonomioutsourcing. Når du har læst guiden, er du forhåbentlig bedre rustet til at vurdere, om økonomioutsourcing er den rette løsning for dig og din virksomhed.

Regnskabsmæssig rådgivning

Har du spørgsmål i relation til skat og moms, aktieombytning, stiftelse, fusion eller spaltning af virksomheder, ændring af bestyrelse, undtagelse fra revisionspligt og andet inden for regnskab? Vi kan rådgive dig og din virksomhed og hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger.

Læs mere om regnskabsmæssig rådgivning

Mere info om vores regnskabsløsninger?

Ønsker du mere information om Vismas regnskabsløsninger og om, hvordan vi kan bidrage til at modernisere og effektivisere din virksomheds regnskabsfunktion?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte Steffen Richard Wulff på:

Tlf. 44 51 83 98

 

Kontakt mig venligst

Seneste blogindlæg

 

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Se alle vores lokationer