Bogføringshjælp

Vi yder bogføringshjælp til virksomheder i alle størrelser og brancher, og vores erfaring kan også komme jer til gode. Har I brug for bogføringshjælp i økonomifunktionen, så kontakt os i dag. Vi skræddersyr en aftale, som passer til jeres behov.
Bliv kontaktet

Fordele for dig:

  • Professionel bogføringshjælp
  • Du får tilpasset opgaveløsningen efter dine behov
  • Der er altid backup på din regnskabsassistance
  • Vores konsulenter er altid opdateret på lovgivning omkring regnskab og bogføring

Mere info? Kontakt os på tlf: 44 51 83 98

Bliv ringet op vedrørende bogføringshjælp

 

Det kan vi også

Det er ikke kun bogføringshjælp, vi kan assistere med. Vi dækker alle kompetencer og niveauer i økonomifunktionen, fra junior til topchef. Vi løser alle opgaver fra løbende bogføring og afstemninger til budgettering, analyse og omfattende rapporteringer. I kan vælge at outsource hele økonomifunktionen til os, eller I kan bruge vores assistance til specifikke opgaver som bogføringshjælp, inkasso, kreditorstyring osv.

 

Få hjælp til følgende opgaver


Enkel rapportering

For at lette forståelsen af regnskabet, gør vi meget ud af at gøre rapporteringen så enkel som muligt. Vi kan tilbyde en fleksibel, simpel og skræddersyet model som alternativ til jeres egen rapportering. Vi udnytter de muligheder, som typisk ligger i systemerne og har fokus på at gøre det nemt ved at koble de bogførte poster op imod totalerne i perioderegnskabet. Herved kan du nemt få underbygget de rapporterede tal.


Årsafslutning og revision

Vi sørger for at afslutte regnskabsåret med en opgørelse over status på alle konti i regnskabet. Derudover udarbejder vi dit årsregnskab med angivelse af virksomhedens drift og status. Vi bliver sammen enige om omfanget af dit årsregnskab. Vi klargør til revision; vi leverer materiale af høj standard og holder møde med revisorerne på vores kontor og besvarer deres spørgsmål, så du helt slipper for at være med i processen.


Periodisk rapportering

Visma afstemmer samtlige aftalte balancekonti, inklusiv løn- og feriepengeafstemning samt debitorer og kreditorer. Derudover udarbejder vi statusbrev, som beskriver, hvad vi har udarbejdet i løbet af måneden, hvad der henstår, og hvilke forhold du skal være opmærksom på. Til sidst rapporterer vi i henhold til vores aftale.


Fakturering - kunder og leverandører

Vi kan håndtere fakturering af dine kunder og leverandører, din kreditor- og debitorfunktion. Vi validerer jeres leverandørfakturaer op imod, hvad der er bestilt, og hvad der er leveret.


Budgetter og opfølgning

Vi udarbejder og følger op på dine budgetter. Vi kigger på, om tallene har udviklet sig som forventet, eller om de skal justeres.


Procesoptimering

Vi kan gennemgå processer og arbejdsgange i din løn- eller regnskabsfunktion, for at finde muligheder for effektivisering og optimering. Dette gælder også i forhold til at finde den mest optimale systembrug.


Bogføring / afstemning

Vi kan sørge for at håndtere din komplette bogførings- og afstemningsprocedure, så du sikrer, at der er styr på virksomhedens aktiver.


Sparring

Vi kan fungere som sparringspartner og rådgiver, når du har udfordringer i dit bogholderi eller lønadministration.


Oprydning

Er du kommet bagud med bogføringen, kan vi rydde op i din regnskabsfunktion. Vi sikrer, at du igen bliver ajour med dine regnskaber og får et godt økonomisk overblik.

Hvad har I brug for?

Bogføring er en fast opgave i enhver regnskabsafdeling, men der kan være stor forskel på antallet af bogføringer i løbet af året. De fleste virksomheder har høj- og lavsæsoner, og her kan det være en stor hjælp med fleksibel bogføringshjælp, som I selv kan skrue op og ned for.

Det minimerer jeres faste omkostninger og reducerer sårbarheden i økonomifunktionen.

Kontakt mig vedrørende bogføringshjælp►

Eller ring til os på tlf: 44 51 83 98

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer