Nyt navn

Visma Services Danmark A/S og Visma Employee Management A/S har skiftet Visma-navnet ud med Azets, som et resultat af salget fra Visma.

Azets er et nyt navn - til en virksomhed med en lang historie. Vi forenkler og støtter virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen for vores kunder.

Vi besidder fortsat de kompetencer og den ekspertise, som gør, at vi kan levere services og systemer af højeste kvalitet inden for HR, løn og regnskab.

Vores nye navn og logo er på plads og vil gradvist blive taget i brug i løbet af de næste måneder. I overgangsperioden vil Vismas logo fortsat kunne ses på mange af vores platforme.

Her kan du få en smagsprøve på vores nye visuelle profil: www.azets.dk

Vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver inden for regnskab, HR- og lønadministration. Det kan vi kombinere med de rette systemer og rådgivning og vi kan endda hjælpe jer med at få udestående penge hjem fra jeres debitorer.

Vores ydelser

Lønadministration

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration og lønoutsourcing for både kommuner og virksomheder med eller uden offentlige overenskomster. Uanset størrelse eller branche kan vi håndtere din løn.

Vi kan sikre din lønadministration og sikre korrekt lønudbetaling til tiden. Vi håndterer også lønløsninger for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande.

Lønadministration 

Regnskabsservice

Vi kan udføre opgaverne i din økonomifunktion, som de bliver løst i dag eller vi kan hjælpe jer med at effektivisere enkelte opgaver og processer.

En moderne og konkurrencedygtig økonomifunktion er altafgørende for at have det nødvendige overblik til brug for styring af virksomheden.


Regnskabsservice

HR-administration

Vi tilbyder at være din virksomheds eksterne HR-afdeling. Outsourcing af HR-administrationen er en effektiv og billig måde at løse dine HR-opgaver på, mens du fokuserer på andre kerneområder.

Vi kan varetage alle dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

HR-administration 

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din lønadministration eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle vikarer, der træder til med det samme.

Vores medarbejdere kan klare alle opgaver inden for løn og regnskab. Det er dig, der bestemmer hvor, hvornår og hvor længe, du har brug for vores konsulenter. Vi kan aftale alt fra få dage om måneden til en fuldtidsløsning.

Lej en medarbejder

Regnskabs- og HR jura

Vi yder rådgivning inden for juridisk HR, selskabsret, skatteret og regnskab.

Vi hjælper med dagligdagens juridiske udfordringer relateret til ansættelsesret og selskabsret. Vi rådgiver og assisterer også gerne med opgaver i relation til skat, moms, selskabsstiftelse og virksomhedsændringer i øvrigt.


Regnskabs- og HR jura

Inkassoservice og debitorstyring

Vores Debitorstyring kommer med faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning, hvilket gør at processen er nem, effektiv og enkel for din virksomhed.

Ønsker du en mere fleksibel løsning med hjælp til kun én af de tre services, kan vi også hjælpe med det.

Inkassoservice og debitorstyring

HR & Lønsystemer

Med Epos øger du kvaliteten af din HR-indsats og skaber værdi i hele organisationen. Epos er det optimale fundament for dit HR-arbejde og styrker din virksomhed med effektive processer, øget produktivitet og mere tilfredsstillende arbejdsgange.

HR & Lønsystemer

Rejseafregning

Med Visma.net Expense er det muligt at registrere, godkende og kontere rejseudgifter med ganske få klik. Det gør hverdagen nemmere for både medarbejderen på farten, lederen som skal godkende og økonomiafdelingen, som skal bogføre.

Rejseafregning

Arbejdspladsvurdering (APV)

Workcyclus er en enkel og brugervenlig løsning til gennemførelse af den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV). Løsningen er webbaseret og giver dig brugervenlige funktioner og skræddersyede handlingsplaner.

Arbejdspladsvurdering

En stor fordel ved at vælge os som samarbejdspartner er den unikke kombination af ydelser vi kan tilbyde vores kunder.

Kun hos os kan du samle software, outsourcing og inkasso ét sted. Du vælger selv, om I ønsker en kombination af flere af vores ydelser eller kun har behov for en enkelt som eks. at rykke jeres kunder.

Løsning tilpasset til dine behov

En af de vigtigste grunde til at vælge os som samarbejdspartner, er den fleksibilitet der følger med. Vi kan skrue op og ned for antal medarbejdere på en opgave alt efter behov og bruge flere forskellige erfaringsniveauer. Dermed kan din virksomhed bedre tilpasse ressourcer efter behov - både i antal og kvalifikationer.

Derudover opnår du ofte på sigt en besparelse, da vi optimerer og automatiserer processerne i din afdeling og sikrer det mest optimale workflow. Vores kunder opnår ofte drifts- og kvalitetsforbedringer, da vi kan forbedre arbejdsgangene gennem vores brede erfaring.

Visma i herlev
Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

70 27 31 30
info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Odense
Sverigesgade 2
5000 Odense C

70 26 31 30
info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Odense hjemmeside

Kolding
Birkemosevej 11 A
6000 Kolding

70 23 31 30
info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Kolding hjemmeside

Aarhus
Sindalsvej 30
8240 Risskov Aarhus

23 45 79 46
info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer