Azets i Odense

Vi hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at lave løn og økonomi. Vi kan fungere som din virksomheds effektive løn- og økonomifunktion, hvor vi varetager alle administrative opgaver fra lønforberedelse til omfattende perioderapporteringer og årsrapporter.

Primære fordele ved at benytte Azets:

  • Du kan fokusere på din kerneforretning
  • Du får ekspertise, faglig sparring og ajourført viden
  • Du har altid backup på opgaverne og eliminerer dermed sårbarheden ved eks. ferie og sygdom
  • Du opnår typisk en 20 % besparelse ved outsourcing

 Er der kun behov for hjælp til specifikke opgaver på virksomhedens adresse, kommer vi gerne ud og sidder i din virksomhed.

Fordele ved at vælge Visma

De bedste bogholdere inden for løn og økonomi i Odense

Azets i Odense har eksisteret siden 2006. Vi har en bred erfaring inden for løn og økonomi og kan varetage alle opgaver inden for disse områder. Vi håndterer mange forskellige brancher og virksomhedsstørrelser - her er plads til alle. 

Vores erfaring stiger hver dag gennem de alsidige arbejdsopgaver, systemer og kundetyper vi arbejder med. Vi sætter en stor ære i at yde høj kvalitet i vores arbejde, du kan derfor trygt overlade dine arbejdsopgaver til os.

Visma på Fyn

Lokal kendskab

I og med at vores kontor ligger midt på Fyn, har vi let adgang til hele øen og kan derfor håndtere opgaver for alle fynske virksomheder. Vi kan hurtigt rykke ud, hvis du får akut behov for bemanding i lønafdelingen eller bogholderiet, men kan også varetage opgaverne fra vores kontor. Du vælger den løsning, der passer bedst til dit behov.

Ejerforhold

Azets er Nordens førende leverandør inden for bl.a. økonomisystemer, inkasso og outsourcing af løn, økonomi og HR. Selvom vi er en mindre afdeling, kan vi altså trække på et stort bagland på omkring 450 danske eksperter. Du får dermed fordelen af nærmiljøet og det personlige islæt sammen med den bredde og erfaring, der følger med en stor virksomhed.

Vi har bredden i ryggen fra vores store organisation

Lad os hjælpe dig

Udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest til en uforpligtende snak om dine behov inden for HR, løn og regnskab. Herefter kan vi finde den helt rigtige løsning til dine behov, som samtidig giver din virksomhed værdi fremadrettet.

Claus Dyrelund Johansen
Tlf. +45 70 23 31 30
claus.johansen@visma.com