Krævende spørgsmål. Klogere løsninger

For at kunne hjælpe med at finde og forløse din virksomheds digitale potentiale, skal vi kende din forretning. Vi investerer i at forstå din virksomheds behov. Vi stiller spørgsmålene – de nemme og dem, der udfordrer. Vi lytter og forholder os til det, du siger, indtil vi kender svaret på den digitale løsning, der kan flytte din virksomhed.

Se cases

Totalleverandør, der er med hele vejen

Som totalleverandør tilbyder vi stat og styrelser alt fra rådgiving og konsulentydelser til komplekse digitaliseringsprojekter, der bygger rammerne for effektiv forvaltning og en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Skærmbillede 2021-11-01 kl. 18.15.22.png

Udvalgte løsninger der digitaliserer virksomheder

Vi griber mulighederne, når de opstår og omsætter teknologi til digitale løsninger, der hjælper virksomheder med at gøre hverdagen lettere og skabe nye forretningsmuligheder.

Se et udpluk af vores mange løsninger.

 

Et sikkert og digitalt arkiv til personalesager

Visma Case er et digitalt arkiv, der kan håndtere og effektivisere alle typer personalesager på en GDPR sikker måde. Og gør dit personale i stand til at arbejde effektivt og sikkert.

Læs mere om Visma Case

Digital underskrift til virksomheder

Visma Addo er en effektiv, hurtig og sikker løsning til digitalisering af underskriftsprocesser, sikker filoverførsel, elektroniske blanketter, masseudsendelse og aflevering til e-Boks.

Læs mere om Visma Addo

En løsning til at få kontrol over tolkebookinger

Med SprogTolk er det slut med lange telefonkøer for at bestille en tolk til en borger. SprogTolk effektiviserer dine arbejdsgange, og giver dig mulighed for selv at varetage hele bookingprocessen fra start til slut.

Læs mere om SprogTolk

Vi er gode til at digitalisere virksomheder.
Det siger vores kunder

Se, hvad et udpluk af, hvad kunderne siger.

 

Vil du gøre en forskel med digitalisering? Det vil vi også.

 

 

Gør som en lang række små og store virksomheder. Tag en snak med os og lad os sammen finde digitale løsninger, der forløser din virksomheds potentiale og bringer den på vinderkurs.

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte.

Visma-branche-kommuner-regioner-kontakt-round.png
Anders Andersen

Head of Sales

contact-icon-phone.svg
+45 xx xx xx xx
contact-icon-email.svg
mail@visma.dk