Digitale løsninger på offentlige udfordringer

Hvis vores velfærdssamfund skal bestå i fremtiden, er vi nødt til at finde nye løsninger på kendte problemstillinger. Digitaliseringen rummer et stort potentiale for at løfte nogle af de udfordringer, den offentlige sektor står over for de kommende år.

Vi må dog ikke være blinde for, at anvendelsen af nye teknologier udfordrer datasikkerheden.

I Visma har vi både domænekendskab og de digitale kompetencer, der skal til for at hjælpe stat og styrelser med at forløse potentialer og løfte fremtidens udfordringer.

Se cases

Totalleverandør, der er med hele vejen

Som totalleverandør tilbyder vi stat og styrelser alt fra rådgiving og konsulentydelser til komplekse digitaliseringsprojekter, der bygger rammerne for effektiv forvaltning og en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Skærmbillede 2021-11-01 kl. 18.15.22.png

Udvalgte løsninger til digitalisering af stat og styrelser

Vi har digitaliseret alt fra kørekortet til sundhedskortet. Og vi sikrer samtidig pålidelig skatteopkrævning og torskebestanden i de danske farvande. 

Se alle vores løsninger

 

Det digitale kørekort

Sammen med Digitaliseringsstyrelsen har vi udviklet en digital udgave af kørekortet, der kan dowloades som app til telefonen. Det er et af de første af sin slags i verden, og det er udviklet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Se mere om løsningen

Det digitale sundhedskort

Vi har stået for digitaliseringen af det gule sundhedskort, så danske borgere nu har let adgang til deres sundhedskort via en app til mobilen. Sundhedskort-appen er udviklet i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen, Sundhedsministeriet, Danske Regioner og KL.

Se mere om løsningen

ESDH-system til Patient­erstatningen

Vi har udviklet Patienterstatningens ESDH-system – en effektiv platform til håndtering af sager og dokumenter, der nedsætter sagsbehandlingstiden for patienter.

Se mere om løsningen

Vi gør en forskel.
Det siger vores kunder

 

Vil du gøre en forskel med digitalisering? Det vil vi også.

 

 

Gør som en lang række aktører inden for stat og styrelser. Tag en snak med os og lad os sammen finde løsninger, der fremmer væksten og velfærden.

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte.

Visma-branche-kommuner-regioner-kontakt-round.png
Anders Andersen

Head of Sales

contact-icon-phone.svg
+45 xx xx xx xx
contact-icon-email.svg
mail@visma.dk