Visma Case dokumenthåndtering

Få en gratis demo

Sæt forretningsprocessen i fokus og oplev alle fordelene

Ét samlet overblik
Få et hurtigt overblik over sager, dokumenter og opgaver
Tilfredse brugere
Gør sags- og dokumenthåndtering let og med et brugervenligt design
Undgå fordyrende licenser
Visma Case er bygget på Open Source platformen Alfresco ECM
Skalérbart
Med modulopbygning kan Visma Case skaleres efter jeres behov

Hvad er Visma Case?

Visma Case er en løsning til elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Visma Case hjælper med at organisere sager og gør det nemt at gemme, finde og dele dokumenter og information på tværs af organisationen. Al aktivitet bliver registreret og dokumenteret på de relevante sager, så du altid kan genfinde vigtige informationer. Visma Case hjælper med at understøtte daglige processer og sagsgange, så I nemt og hurtigt kan danne jer et overblik.

Med Visma Case løfter I niveauet for videndeling med interne og eksterne parter og med let integration til eksisterende systemer opnår I synergi og kontrol på tværs af organisationen uden, at det koster en bondegård.

Let sagsbehandlingen

Et ESDH-system letter sagsbehandlerens arbejdsbyrde, da information altid er let tilgængelig og skaber overblik for medarbejderen i hverdagen. Med Visma Case kan du være på forkant og blive notificeret inden deadline for en sag oprinder.

Med Visma Case dokumenthåndtering kan jeres medarbejdere få let få svar på spørgsmål som:

 • Hvilke sager er jeg involveret i?
 • Hvilke sager afventer min stillingtagen?
 • Hvad er der tidligere sket på sagen?
 • Hvilke dokumenter er tilknyttet sagen?

Betal kun for de funktioner I har brug for

Med Visma Case undgår I at betale for unødvendige funktioner. Med en modulopbygning kan I nemt selv bestemme om I kun har behov for kerne ESDH funktioner eller om I har behov for udvidelser.

 • Sagsstyring
 • Dokumenthåndtering
 • Personlig forside
 • Versionsstyring af dokumenter
 • Projektrum til samarbejde
 • Hurtig implementering
 • Modul udvidelser efter behov

Enkel ESDH med mange muligheder

Visma Case dokumenthåndtering er et færdigudviklet produkt, der hurtigt kan implementeres i jeres virksomhed og bidrage til at effektivisere jeres arbejdsgange. Med en smart modulopbygning bliver Visma Case en stærk daglig samarbejdspartner til håndtering af både komplekse sagsgange eller simple dokumenthåndteringsopgaver.

 • Standardløsning med ESDH kernefunktioner
 • Mulighed for moduludvidelse efter behov
 • Mulighed for at tilpasse moduler eller kernefunktionalitet til jeres behov

Få en gratis demo

Hvem bruger sagsstyringssystemer?

Advokater og jurister

Advokater og jurister bruger Visma Case til nemt og intuitivt at oprette nye sager, og løbende tilføje og behandle dokumenter i sagsprocessen. I sager, hvor vigtige processer skal overholdes, sørger Visma Case for, at al aktivitet på den givne sag kan dokumenteres.

Foreninger og medlemsorganisationer

Foreninger og medlemsorganisationer bruger Visma Case til nemt at behandle og få struktur på indkomne sager fra medlemmer eller borgere. De kan dermed følge sagen fra oprettelse til den er afsluttet. Derudover fungerer Visma Case som et værktøj til at facilitere samarbejde mellem interne grupper.

Visma Case og Alfresco ECM

Visma Case er bygget på Alfresco ECM (Enterprise Content Management)  – et anerkendt Open Source Forum med over syv millioner brugere fordelt på over 200 lande. Alfresco giver Visma Case en stærk samarbejds- og dokumentplatform, som giver udvidede samarbejdsmuligheder i forhold til standard ESDH-systemer.

Desuden er Visma Case baseret på en anerkendt SOA-arkitektur, som gør det nemt at integrere med organisationens eksisterede forretningssystemer og andre tredjepartssystemer, fx opslag til eksterne opslagsværker med mere.

Læs mere om Alfresco ECM

Ingen fordyrende licenser

Open Source arkitekturen, der ligger bag Visma Case betyder, at der ikke skal anskaffes fordyrende licenser til fx Microsoft server, Microsoft SQL server eller Microsoft SharePoint server.

Fordelen ved en Open Source løsning er, at systemet nemt kan tilpasses jeres unikke behov. Det er mere fleksibelt og kan i langt højere grad skaleres end de traditionelle tungere ESDH løsninger - Visma Case er et godt og prisbilligt alternativ til traditionel sags- og dokumenthåndtering.

Gratis demo

Prøv selv, hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Oplev Visma Case ved et demobesøg på din virksomhed. Hvis du giver en kaffe, viser vi mulighederne og tager en dialog om, hvordan Visma Case kan være med til at hjælpe din virksomhed.

Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så vender vi tilbage.