Hennings Kloakrens A/S om inkassoservice

Nye procedurer gav en lettelse i hverdagen

Hennings Kloakrens har fået minimeret omkostningerne ved at bruge Vismas inkassoservice

“Samarbejdet med Visma betyder, at vi har meget få omkostninger ved at udsende rykkere”

Når to virksomheder deler den samme målsætning om at levere kvalitet og service, er det næsten givet at de også kan finde løsninger sammen. Det er aftalen mellem Hennings Kloakrens A/S og Visma et godt eksempel på.

Hennings Kloakrens A/S, der udfører alle former for opgaver inden for kloakarbejde og beslægtede entreprenøropgaver, råder over det mest moderne udstyr og har en fast stab af dygtige og kompetente medarbejdere.

Styr på rykkerprocedurerne

Målsætningen er at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, men det kræver også, at der er styr på rykkerprocedurerne. - Derfor valgte vi i efteråret 2010 at lave en aftale med Visma om rykker- og inkassoservice på kunder, der ikke betaler for rengøring af deres kloak, fortæller bogholder Winnie Sørensen.

Visma har mange års erfaring med traditionelt inkassoarbejde og kan i dag med en komplet serviceportefølje løfte de opgaver, som typisk belaster bogholderifunktionen i mindre virksomheder. Hennings Kloakrens havde bl.a. en del forfaldne fakturaer, som ikke var blevet rykket på grund af andre og mere presserende opgaver.

Får pengene hurtigere hjem

- Samarbejdet med Visma betyder, at vi har meget få omkostninger ved at udsende rykkere og at vi nu kun bruger et minimum af ressourcer på opgaven. Samtidig kan vi se at vi får vores penge hjem hurtigere end tidligere, så vi er meget tilfredse med at vi valgte at outsource rykker og inkasso til Visma, siger Winnie Sørensen.

Hennings Kloakrens anvender ERP-systemet Kyborg. Derfor er der i samarbejde med Kyborg udviklet en løsning, der gør at Hennings Kloakrens simpelthen fremsender en fil med de ubetalte fakturaer, som Visma så umiddelbart kan arbejde videre med, når den er modtaget.

Hennings Kloakrens om samarbejdet med Visma omkring inkasso

 

“Vi får vores penge hjem hurtigere end tidligere, så vi er meget tilfredse med at vi valgte at outsource rykker og inkasso til Visma"

– Winnie Sørensen, Hennings Kloakrens A/S

Fakta

  • Udfører alle former for opgaver inden for kloak-arbejde og beslægtede entreprenøropgaver
  • Råder over det mest moderne udstyr
  • Fast stab af dygtige og kompetente medarbejdere

 

Hennings Kloakrens logo

www.hennings-kloakrens.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om Vismas inkassoservice

Udfordring:

  • Forfaldne fakturaer, der ikke var blevet rykket

Løsning:

  • Rykker- og inkassoservice fra Visma

Resultat:

  • Minimering af omkostninger
  • Minimering af ressourcer på rykkerne
  • Får pengene hurtigere hjem

Download som pdf

Hent referencecasen om Hennings Kloakrens (148 KB)

Hvad kunderne ellers siger om Visma

Andre case-stories