Interflora Danmark A/S om online inkassoservice

Nye procedurer gav en lettelse i hverdagen

Interflora Danmark har fået et godt samarbejde med Visma på inkassoservice

“Visma er en god og stabil samarbejdspartner”

Interflora Danmark A/S repræsenterer 500 af de bedste blomsterhandlere i Danmark, men det er ikke alle kunder, der er gode betalere. Efter at have prøvet flere inkassoløsninger er man nu landet hos Visma, og det har givet tryghed omkring inkassorutinerne.

Husk, hvad blomster kan gøre er det slogan vi møder, når vi bestiller blomsterhilsner på nettet hos Interflora Danmark A/S, men en buket blomster er desværre ikke nok, når tilgodehavenderne bagefter skal hentes hjem.

Derfor har man valgt at bruge Visma inkassoservice på kunder, der ikke betaler, når de har bestilt blomster via Internettet. Samarbejdet har stået på siden maj 2010 og markedschef Jan Oppermann er ikke i tvivl om, at Visma er en god og stabil samarbejdspartner.

Nu er der ordentlig opfølgning på sagerne

- Vi har i Interflora Danmark prøvet forskellige inkassovirksomheder, men enten har deres inddrivelsesprocent været meget lav eller deres løsning alt for dyr. Vi har også ofte haft fornemmelsen af, at der ikke rigtig er blevet fulgt op på sagerne. Det bliver der i den inkassoservice, som Visma kan tilbyde. Derfor er vi meget glade for samarbejdet, siger Jan Oppermann.

- Samtidig er det vigtigt at samarbejdet fungerer, når du outsourcer en så vigtig opgave, som det er at inddrive gæld. Visma har et brugervenligt system, hvor vi i Interflora Danmark nemt og hurtigt kan få et overblik over de verserende sager og kan hente de rapporter, som vi har behov for. Desuden stemmer indbetalingerne fra Visma altid på kroner og ører, hvilket gør at vi ikke skal bruge tid på afstemning, siger Jan Oppermann.

Interflora Danmark om samarbejdet med Visma omkring inkassoservice

 

“Visma har et brugervenligt system, hvor vi i Interflora Danmark nemt og hurtigt kan få et overblik over de verserende sager og kan hente de rapporter, som vi har behov for"

– Jan Oppermann, Interflora Danmark A/S

Fakta

  • Medlemsforening med ca. 500 blomsterforhandlere i Danmark
  • Har over 50.000 medlemmer i ca. 175 lande
  • Leverer ca. 32 millioner blomsterhilsner ud hvert år
  • Verdens største og ældste blomsterorganisation

 

Interflora Danmark logo

www.interflora.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om Vismas inkassoservice

Download som pdf

Hent referencecasen om Interflora Danmark (146 KB)

Hvad kunderne ellers siger om Visma

Andre case-stories