SuperOffice om regnskabsadministration

Fleksibel regnskabsløsning giver fokus på kerneforretningen

SuperOffice om samarbejdet med Visma

"Vi tilbyder ligesom Visma fleksible løsninger. Det giver et godt match, at vi forstår hinanden forretningsmæssigt!"

SuperOffice leverer komplette CRM-løsninger, som dækker alle behov uanset virksomhedernes størrelse. Visma har samme forretningsgrundlag og derfor var det oplagt at indgå i et samarbejde om regnskabsfunktionen.

Et perfekt match

Adm. direktør Kim Toft Madsen fortæller: -Vores forretningskoncept er meget lig Vismas. Vi arbejder begge med skalérbare løsninger for alle typer af virksomheder og på alle platforme. De har mange års erfaring og retter sig ind efter kundernes behov. Derfor har det været et perfekt match for os.

Vi har haft en hurtig og let opstart, hvilket er ret afgørende. Kvaliteten af opgaveløsningen skal være i orden og vi skal have sikkerhed for, at funktionen hele tiden er ajour, så vi kan koncentrere os om vores kerneforretning, siger Kim Toft Madsen

Fleksibel løsning

Visma leverer en løsning, der omfatter regnskab, lønadministration og fakturering. -Vi valgte Visma, fordi de tilbyder en fleksibel ordning, hvor vi er dækket ind uanset sygdom og arbejdsmængde. Vi har sikkerhed for, at alle opgaver bliver udført til tiden og i den kvalitet, der kendetegner vores egen måde at arbejde på, påpeger Kim Toft Madsen.

Fast medarbejder on-site

Visma har en fast medarbejder on-site hos SuperOffice i det antal timer, der er behov for. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og at informationerne altid er til stede, når der er brug for dem. -Det er en stor fordel for os, at vi kan trække på en erfaren samarbejdspartner som Visma, der hele tiden er ajour med udviklingen, og som har alle de kompetencer i forhold til opgaveløsningen, som vi skal bruge. Vi har en positiv, direkte dialog, og er sikre på, at den nødvendige fleksibilitet er til stede. Vi betragter Vismas medarbejder som en del af vores team, lyder det fra Kim Toft Madsen.

SuperOffice CRM

 

"Vi havde brug for en hurtig, effektiv og kompetent håndtering af regnskabsfunktionen, der også havde fokus på omkostningerne"

Kim Toft Madsen, SuperOffice Danmark A/S

Fakta

  • SuperOffice leverer CRMsoftwareløsninger inden for kontaktstyring, marketing, salg og kundeservice i hele Europa
  • SuperOffice er en norsk koncern med 300 ansatte
  • SuperOffice har ca. 20 ansatte i Danmark

SuperOffice logo

www.superoffice.dk

Udfordring:

  • Behov for en effektiv og fleksibel regnskabsfunktion
  • Behov for en løsning på højt niveau

Løsning:

  • On-site regnskabsmedarbejder hos SuperOffice
  • Regnskab, løn og fakturering

Resultat:

  • Fleksibel løsning tilpasset behovet
  • Frigør ressourcer til kerneforretning

Download som pdf

Hent referencecasen om SuperOffice som pdf (101 KB)

Hvad kunderne ellers siger om Visma

Andre case-stories