Fipros A/S om outsourcing af bogholderi- og regnskabsfunktionen

Outsourcing er ikke fremmed for os

Effektiv regnskabsoutsourcing med Visma

"Outsourcing til Visma har for os betydet, at vi nu bruger langt færre ressourcer på bogholderi og regnskab"

Fipros A/S blev etableret i 1992 under navnet DAN BLENDS, som lønarbejdsvirksomhed inden for fødevarer og farmaceutiske produkter. I foråret 2009 blev produktionen udvidet ved køb af en lille fabrik i Sverige, og i dag er FIPROS A/S og FIPROS AB efter mange år med stadig vækst og kraftig teknisk udvikling koncentreret om at fremstille fødevareingredienser til levnedsmidler.

- Vi siger udelukkende lønarbejde, fordi vores største kundegruppe er skandinaviske og nordeuropæiske fødevareproducenter, der outsourcer opgaver til os. Det betyder, at vi ikke selv markedsfører varer og således ikke konkurrerer med vores kunder. Outsourcing er populært og fleksibelt for små og store producenter, og det har derfor ikke været helt fremmed for os at overdrage bogholderi- og regnskabsfunktionen til Visma, udtaler Morten Duch, der er direktør i Fipros A/S.

Elektronisk forretningsgang

Visma Services Danmark A/S har stor erfaring med at varetage bogholderi- og regnskabsfunktionen for virksomheder af alle størrelser og i alle brancher. Outsourcing af hele funktionen eller dele af den betyder, at der kan frigøres såvel midler som ressourcer til kerneforretningen og det er netop, hvad a alen har betydet for Fipros A/S.

- Tidligere gjorde vi det hele selv med assistance fra forskellige revisorer. Vi er meget tilfredse med den løsning vi har nu – ikke mindst fordi forretningsgangen omkring leverandørfakturaer er blevet elektronisk, hvor vi tidligere havde en manuel forretningsgang, fortæller Morten Duch.

Teamlink sparer tid

Der er mange fordele ved at lade Visma overtage økonomifunktionen helt eller delvist. En af dem er at man får præcis den erfaring og de kompetencer, der er brug for i den givne situation. En anden er, at det i langt de fleste tilfælde betyder færre omkostninger

Vi scanner selv fakturaer, men herefter laver Visma alt andet omkring bogholderiet og regnskaber. Det betyder at vi ikke bruger nær så lang tid på daglig administration og håndtering af ordrer som tidligere, og at vi eksempelvis meget konkret sparer tid via Teamlink-scanningssystemet, som i tilgift giver os et rigtig godt overblik over leverandørfakturaer. Da alt er elektronisk slipper vi for, at leverandørfakturaerne (papirgangen) ligger i flere afdelinger, ligesom vi har et godt fakturagodkendelsessystem i virksomheden, siger Morten Duch.

Engageret samarbejdspartner

Fipros A/S er meget glade for samarbejdet med Visma. - Visma er en meget engageret samarbejdspartner, som leverer en masse arbejde til en fornuftig pris. For os er det en stor styrke, at vi ikke er afhængige af enkeltpersoner internt, som skal løse disse opgaver. Vi har gennem årene anbefalet Visma og det vil vi utvivlsomt gøre igen, afslutter Morten Duch.

Fipros A/S fortæller om samarbejdet med Visma

 

"Vi får præcis den erfaring og de kompetencer, der er brug for i den givne situation"

Morten Duch, Fipros A/S

Fakta

Beliggende i Ebberup ved Assens på Fyn

Tilbyder lønarbejde inden for pulverproduktion og flydende levnedsmidler

Automatiseret og mekaniseret udstyr med fokus på fødevaresikkerhed og høj kvalite

Fipros A/S logo

www.fipros.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om vores regnskabsløsninger

Udfordring:

  • Bogholderi og regnskab
  • Frigørelse af ressourcer

Løsning:

  • Aftale med Visma Services Danmark A/S
  • Outsourcing af bogholderi og regnskab

Resultat:

  • Effektiv opgaveløsning
  • Tryghed
  • Brug af færre interne ressourcer
  • Fokus på kerneforretning

Download som pdf

Hent referencecasen om Fipros A/S (201 KB)

Hvad kunderne ellers siger om Visma

Andre case-stories