Fortis Lease Danmark om regnskabsassistance

Nu kan vi fokusere fuldt ud på retssagerne

Fortis Lease: Med Visma har vi fået en god sparringspartner på skatte- og afgiftsområdet

"Visma har vores fulde tillid – og de lever fuldt op til den"

Hovedaktiviteten i Fortis Lease Danmark A/S er at varetage retssagerne i relation til selskabets tidligere aktiviteter. I dag starter selskabet ingen nye projekter op og har siden 2009 været i gang med den juridiske håndtering af retssagerne. Hovedaktionæren, BNP Paribas Leasing Solutions, har i den forbindelse outsourcet al bogføring til Visma.

-I forbindelse med den daglige ledelse af Fortis Lease Danmark A/S er der naturligvis en masse praktiske ting, der skal forberedes og løbende håndteres – blandt andet bogføringen for selskabet. Vi begyndte samarbejdet med Visma i 2009, både i Danmark og i Norge. Vi havde et tilsvarende selskab i Norge, Fortis Lease Norge, der nu er afviklet, men som tidligere brugte Visma til bogføring og regnskab. Et samarbejde vi er yderst tilfredse med, fortæller Emma Ye fra BNP Paribas Leasing Solutions og medlem af Fortis Lease Danmark´s bestyrelse.

Tilliden er afgørende

-Som international virksomhed har vi aktiviteter i mange lande og er afhængige af et stort netværk af pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan trække på i forskellige sammenhænge. Blandt andet har vi outsourcet al bogføring af Fortis Lease Danmark til Visma, så kan vi bedre koncentrere os om de igangværende retssager, der er en naturlig del af selskabet. Visma har vores fulde tillid – og de lever fuldt op til den, lyder det fra Emma Ye.

Lokalt forankret med globalt udsyn

-Fra starten har Visma været gode til at håndtere en så stor organisation som vores. Det betyder meget, at vi til enhver tid kan få fat i en af deres konsulenter, når der opstår spørgsmål eller andet, vi har brug for at drøfte i forbindelse med regnskabet, siger Emma Ye. -Samtidig er Visma en god sparringspartner på skatte- og afgiftsområdet. De er jo helt inde i den danske skattelovgivning, fordi de arbejder med det hver dag. Så også her drager vi nytte af deres viden og erfaring.

Fuld service til variable omkostninger

Eftersom der ikke længere er nogen drift i Fortis Lease Danmark A/S, er det BNP Paribas Leasing Solutions mål at håndtere de igangværende retssager så hurtigt som muligt. -En del af løsningen har været at outsource al bogføring til Visma, så vi på den måde kan tilpasse vores personaleomkostninger efter behov. Samtidig er Visma yderst konstruktive og fleksible i deres tilgang til opgaverne – og værdien af den holdning er svær at gøre op i penge, slutter Emma Ye.

Fortis Lease Denmark fortæller om samarbejdet med Visma

 

"Visma er jo helt inde i den danske skattelovgivning, fordi de arbejder med det hver dag"

-Emma Ye, BNP Paribas Leasing Solutions

Fakta

Fortis Lease Danmark A/S er ejet af BNP Paribas Leasing Solutions, en af Europas største Leasingselskaber

BNP Paribas Leasing Solutions er en del af BNP Paribas Group

Fortis Lease logo

www.bnpparibas.com

Har du lignende udfordringer

Læs mere om vores regnskabsløsninger

Udfordring:

  • Behov for en pålidelig dansk samarbejdspartner til at stå for al bogføring

Løsning:

  • Outsourcing af al bogføring
  • Effektiv sparring med Vismas konsulenter omkring danske skatte- og momsregler

Resultat:

  • Sparede omkostninger til bogføring
  • Mere tid til at håndtere verserende sager

Download som pdf

Hent referencecasen om Fortis Lease (150 KB)