Visma CaseSags- og dokumenthåndtering

Gratis demo

ESDH slipper ressourcerne fri

Din virksomhed opnår forretningsfordele og frigiver ressoucer med et stærkt system til håndtering af sager og dokumenter (ESDH). Med Visma Case får du muligheder, der før var forbeholdt de helt store virksomheder.

Dine sager og dokumenter bor sikkert i skyen, og det er både let og hurtigt at komme i gang. Der er ingen tunge installationer og opstartsomkostninger. Du betaler en fast lav pris om måneden.

  • Enkelt overblik over dine sager og dokumenter
  • Nemt at bruge, stærk performance
  • Bygget på en stærk og velafprøvet platform
  • Nemt at udbygge med mange moduler
  • Betal kun for det du bruger
  • Hurtigt at komme igang

Nemt, brugervenligt
og med mange muligheder

Tag i brug med det samme

Visma Case er en online løsning. Det betyder, at du ikke skal tænke på hardware, serverdrift eller softwarelicenser. Du abonnerer til en fast lav pris, og får et fuldt funktionsdygtigt ESDH-system.

Se de fordelagtige priser

Solid basis med ekstra moduler

Med basisløsningen har du styr på sager, dokumenter, parter og meget mere. Tilvælg moduler med integration til office-programmer, digital underskrift, ekstern adgang m.m.

Se de mange funktioner og moduler

Verdens største platform

Visma Case er bygget på Alfresco – verdens største open source dokumenthåndteringssystem. Det sikrer dig en stærk, sikker og funktionsrig platform, der løbende udvikles og forbedres.

Gratis demo

Prøv selv, hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Oplev Visma Case ved et demobesøg på din virksomhed. Hvis du giver en kaffe, så viser vi mulighederne og tager en dialog om, hvordan Visma Case kan være med til at hjælpe din virksomhed. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så vender vi tilbage.

Når du sender os navn og e-mail, kontakter vi dig for at lave en aftale

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.