Visma CaseCloud-baseret ESDH-system

Få gratis demo

ESDH slipper ressourcerne fri

Din virksomhed opnår forretningsfordele og frigiver ressourcer med et stærkt ESDH-system til håndtering af sager og dokumenter. Med Visma Case får du muligheder, der før var forbeholdt de helt store virksomheder.

Dine sager og dokumenter bor sikkert i skyen, og det er både let og hurtigt at komme i gang. Der er ingen tunge installationer og opstartsomkostninger. Du betaler en fast lav pris om måneden.

Nemt og brugervenligt ESDH-system med mange muligheder

Enkelt overblik og let at bruge

Få overblik over sager og dokumenter, der afventer handling fra din side. Alt virker, som du forventer af moderne dokumenthåndtering.

Se dit nye ESDH-system

10 brugere for 1.750 kr

Visma Case er en online-løsning. Det betyder, at du ikke skal tænke på hardware, serverdrift eller softwarelicenser. Du abonnerer til en fast lav pris, og får et fuldt funktionsdygtigt ESDH-system.

Se de fordelagtige priser

Stærkt ESDH-system med ekstra moduler

Med basisløsningen har du styr på sager, dokumenter, parter og meget mere. Tilvælg moduler med integration til office-programmer, digital underskrift, ekstern adgang m.m.

Se de mange funktioner og moduler

Kom hurtigt i gang

Visma Case er let at komme i gang med. Det kræver selvfølgelig opsætning, men ikke et stort ESDH-implementeringsprojekt. Små virksomheder kan sagtens være med.

Sådan kommer du i gang

Verdens største platform

Visma Case er bygget på Alfresco – verdens største open source dokumenthåndteringssystem. Det sikrer dig en stærk, sikker og funktionsrig platform, der løbende udvikles og forbedres.

Alfresco som grundlag for ESDH

"Systemet indeholder den funktionalitet, som det forventes, at man kan finde i et ECM-system, og det er ifølge Devoteams vurdering et stærkt bud på en enkel og nem løsning.”

- Devoteam ESDH/ECM rapport 2017

Azets effektiviserer med Visma Case

Nordens førende virksomhed indenfor outsourcing af HR, løn og regnskab har i starten af 2017 taget sin nye løsning til sagsbehandling i brug

Se referencen

Gratis demo

Oplev hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Bestil et demobesøg hvor vi viser dig alle mulighederne. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så finder vi en dato.

Når du sender os navn og e-mail, kontakter vi dig for at lave en aftale

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.