Alfresco

Visma Case er baseret på open source systemet Alfresco. Det bruges til dokumenthåndtering af mere end 1.800 virksomheder i 195 forskellige lande.

Alfresco er en åben og fleksibel platform til dokumenthåndtering, som er let at integrere, udvide og tilpasse til specifikke behov. Platformen tilbyder en række effektive funktionaliteter, som er under konstant udvikling og forbedring af kompetente udviklere i hele verden. Det gør Alfresco til den mest oplagte og sikre platform til dokumenthåndtering.

Visma Case tilfører sagshåndtering og brugervenlige interfaces til den solide base. Med Visma Case får du en unik løsning, der håndterer alle nødvendige elementer til effektiv sags- og dokumenthåndtering. Kombinationen af Alfrescos platform og Vismas overbygning gør Visma Case til det ideelle ESDH-system til en ideel pris.

Fordele ved Alfresco

  • Moderne, sikkert og gennemtestet produkt
  • Vedligeholdt af udviklere i hele verden
  • Stærk og fleksibel platform
  • Brugbare funktioner
  • Kontinuerlig udvikling og forbedring

Læs mere på Alfrescos website

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik