Visma Case

Sags- og dokumenthåndtering

Alfresco

Visma Case er baseret på open source systemet Alfresco. Det bruges til dokumenthåndtering af mere end 1.800 virksomheder i 195 forskellige lande.

Alfresco er en åben og fleksibel platform til dokumenthåndtering, som er let at integrere, udvide og tilpasse til specifikke behov. Platformen tilbyder en række effektive funktionaliteter, som er under konstant udvikling og forbedring af kompetente udviklere i hele verden. Det gør Alfresco til den mest oplagte og sikre platform til dokumenthåndtering.

Visma Case tilfører sagshåndtering og brugervenlige interfaces til den solide base. Med Visma Case får du en unik løsning, der håndterer alle nødvendige elementer til effektiv sags- og dokumenthåndtering. Kombinationen af Alfresco’s platform og Visma’s overbygning gør Visma Case til det ideelle ESDH-system til en ideel pris.

Fordele ved Alfresco

  • Moderne, sikkert og gennemtestet produkt
  • Vedligeholdt af udviklere i hele verden
  • Stærk og fleksibel platform
  • Brugbare funktioner
  • Kontinuerlig udvikling og forbedring

Læs mere på Alfrescos website

Gratis demo

Oplev hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Bestil et demobesøg hvor vi viser dig alle mulighederne. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så finder vi en dato.

Når du sender os navn og e-mail, kontakter vi dig for at lave en aftale

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.