Arkivsystemer

Hvordan finder jeg et elektronisk arkivsystem?

Det kan være en udfordring at få digitaliseret et arkivsystem. I den forbindelse kan mange spørgsmål komme snigende og forlænge processen:

  • Hvem udbyder et elektronisk arkivsystem?
  • Hvad koster et elektronisk arkivsystem?
  • Hvordan bruger man et elektronisk arkivsystem?

Spørgsmålene er mange. Læs med her og få svar på alle dine spørgsmål. Du kan også læse meget mere om arkivsystemet Visma Case

Kom i gang på den rigtige måde med dit nye digitale arkivsystem

Det skal nemlig ikke være sværere end som så. Derfor får du en overskuelig guide til, hvor du kan finde en udbyder til dit fremtidige elektroniske arkivsystem, hvordan du kommer i gang med det digitale arkivsystem og meget mere.

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige udbyder. Der er ikke mange, der laver en Google-søgning og vælger den første. De fleste spørger i deres netværk, af gode grunde. Hvis du vælger Visma Case, vil du opleve god service, gode priser og et arkivsystem, der kan skræddersyes til dine behov.

Fra fysisk til digitalt arkivsystem

Et fysisk arkivsystem er ikke nødvendigvis særlig optimalt i disse digitale tider, specielt ikke, når man skal forholde sig til GDPR. Derfor kan det være en god idé for dig, at få digitaliseret dit system. Ved en digitalisering af dit arkivsystem, får du et større overblik over dine sager, dokumenter og opgaver.

Hvis du vælger Visma Case får du en pakkeløsning til dit behov, du får:

  • En tilpasset løsning
  • Digitalisering af jeres arkivsystem
  • Sikker deling af dokumenter
  • Elektroniske skemaer

Fordelene ved Visma Case er mange. Du kan blandt andet, dele dokumenter sikkert, få elektroniske skemaer, kommunikere sikkert, og få flere integrationer, som for eksempel Visma Addo. Med en Visma Addo integration kan du underskrive digitalt.

Slå to fluer med et smæk og få en pakkeløsning sammen med dit arkivsystem

Visma Case har mange integrationspartnere. Du kan som sagt få integreret et system til digital underskrift, hvis det passer dit behov. Dertil kan du også få Google Docs og udvalgte Microsoft Office integrationer. Alt dette vil blive skræddersyet efter jeres behov.

Selvom du umiddelbart kun mangler et arkivsystem, kan der være mange fordele ved at få en pakkeløsning På den måde samler du alt under et tag og optimerer dine samarbejdsmuligheder med kunder og kollegaer.

Læs mere om Visma Case

Sådan får du mest ud af dit elektroniske arkivsystem

At digitalisere dit arkivsystem eller skifte metode hvorpå I arkiverer, kan være en udfordring. Det er derfor altid en god idé at definere lige præcis, hvad det er du står og mangler, for at hverdagen kører optimalt. På den måde, får du også et mere præcist tilbud på en skræddersyet løsning. Det er sjældent at et problem står alene, så få mest ud af situationen, som overhovedet muligt.

Hvis du beslutter dig for Visma Case, kan du med fordel kontakte os og tage en uformel snak. Vi hjælper dig på vej til at få mest muligt ud af løsningen. Hvis det viser sig, at du kun skal bruge et arkivsystem og ikke har brug for noget andet, så er der selvfølgelig også en løsning der passer.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik