Visma Case skaber værdi i mange brancher

Brancher

Visma Case en dokument- og sagsbehandlingsløsning, som effektiviserer og skaber værdi i mange brancher

Adgang til samme funktionalitet uanset hvem, hvad eller hvor du er

Vi giver dig fuld adgang til alt vores funktionalitet, selv med vores mindste abonnement. Vi har endnu ikke oplevet brancher, som ikke opnår åbenlyse fordele og gevinster med Visma Case.

Du kan tage Visma Case i brug med det samme, men vi kan også hjælpe med at afdække jeres behov og lave en opsætning som passer til jeres forretning.

Elektronisk dokumenthåndtering med Visma Case ESDH


Opgavestyring og opgavehåndtering i Visma Case


Visma Case til mindre virksomheder
Mindre virksomheder

Visma Case er løsningen for mindre virksomheder, som gerne vil i gang med professionel sags- og dokumenthåndtering. Vores modulopbyggede system sikrer, at I kan tage de ting i anvendelse I har behov for, men afskærmer jer ikke fra, på sigt, at bruge mere og mere funktionalitet uden, at den månedlige udgift stiger.

 

Visma Case til mellemstore virksomheder
Mellemstore virksomheder

Hos større virksomheder oplever vi ofte behov for rådgivning og tilpasset opsætning af løsningen, så den matcher behov og processer i virksomheden. Vores forretningskonsulenter hjælper med at afdække behov og sikrer, at I kommer til at udnytte potentialet i løsningen, så I til fulde får effektiviseret jeres hverdag.

 

Visma Case til store virksomheder
Store virksomheder

Store virksomheder har ofte behov for integration til andre forretningssystemer og rådgivning, som sikrer den rigtige systemunderstøttelse til virksomhedens forretningsprocesser. Vores proces- og forretningskonsulenter hjælper med at afdække jeres behov og skaber løsningsscenarier, som effektiviserer jeres forretning. Vores udviklingscenter skræddersyr funktionalitet og moduler efter behov, som integreres i jeres løsning. Sagt med andre ord, så skaber vi en professionel forretningsløsning til jeres virksomhed.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik