Digital underskrift

Få dokumenter godkendt digitalt med NemID eller underskrift direkte på skærmen.

Med Visma Case’s Visma Addo modul, har du mulighed for at sende et dokument til digital underskrift hos en til flere parter på sagen, og få det underskrevne dokument arkiveret på sagen, som en ny version.

I Visma Addo opretter du nemt og hurtigt en forsendelsesskabelon, som angiver en række parametre vedrørende transaktionen, herunder underskriftsmetode, transaktionens levetid med mere.

I Visma Case udarbejder du de dokumenter, som du ønsker skal underskrives og tilføjer modtagere som parter på sagen. Når dokumenter og modtagere er tilføjet, klikker du på menupunktet “Send til underskrift”. Vælg hvem der skal underskrive og hvad de skal underskrive, og klik herefter OK.

Dokumenterne distribueres automatisk til Visma Addo, hvor den pågældende transaktion oprettes. Modtagerne bliver notificeret om, at der ligger et til flere dokumenter klar til at blive underskrevet, og at disse kan tilgås via medfølgende link (enten via e-mail eller SMS).

Når modtagerne har underskrevet alle dokumenter, vil der automatisk blive fremsendt en kopi til underskriverne samt lagt en kopi af det underskrevne dokument/dokumenter tilbage på sagen, som en ny “major” version, fx. version 2.0.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få gratis demo

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
CVR-nr. 29973334

case@visma.com

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system leveret af Visma. Visma er Nordeuropas største it-virksomhed, med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik