Digital underskrift

Få dokumenter godkendt digitalt med NemID eller underskriv direkte på skærmen.

I Visma Case har du mulighed for at sende dokumenter til digital underskrift hos en eller flere parter på sagen. Alle underskrevne dokumenter arkiveres efterfølgende automatisk på sagen, samtidig med at der sendes en digital kopi til underskriveren.

ESDH med digital underskrift med Visma Addo

Denne funktionalitet er unik for Visma Case og anvendes ofte i forbindelse med nem indgåelse af kontrakter, som kræver underskrift af en eller flere parter.

For at kunne anvende løsningen fuldt ud er det nødvendigt at have en konto i produktet Visma Addo. Alle underskrifter afregnes også til de priser, som fremgår hos Visma Addo.

I Visma Case udarbejder du de dokumenter, som skal underskrives, og tilføjer modtagere. Efterfølgende trykker du "Send til underskrift", og Visma Addo sørger nu for at indhente underskriften. Modtageren bliver adviseret via e-mail eller SMS og bliver i et brugervenligt interface guidet igennem underskriftsprocessen.

Når modtagerne har underskrevet alle dokumenter, vil der automatisk blive fremsendt en kopi til underskriverne samt lagt en kopi af de underskrevne dokumenter tilbage på sagen.


 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik