Digital underskrift

Få dokumenter godkendt digitalt med NemID
eller underskriv direkte på skærmen.

I Visma Case har du mulighed for at sende dokumenter til digital underskrift hos en eller flere parter på sagen. Alle underskrevne dokumenter arkiveres efterfølgende automatisk på sagen, samtidig med at der sendes en digital kopi til underskriveren.

Denne funktionalitet er unik for Visma Case og anvendes oftes i forbindelse med nem indgåelse af kontrakter, som kræver underskrift af en eller flere partere. For at kunne anvende løsningen fuldt ud er det nødvendigt at have en kontor i det produkt som hedder Visma Addo. Alle underskrifter afregnes også til de priser som fremgår hos Visma Addo   

I Visma Case udarbejder du de dokumenter som skal underskrives, og tilføjer modtagere. Efterfølgende trykker du send til underskrift, og Visma Addo sørger nu for at indhente underskriften. Modtageren bliver adviseret via e-mail eller SMS, og bliver i et brugervenligt interface guidet igennem underskriftsporcessen. 

Når modtagerne har underskrevet alle dokumenter, vil der automatisk blive fremsendt en kopi til underskriverne samt lagt en kopi af det underskrevne dokument/dokumenter tilbage på sagen.


 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få gratis demo

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
CVR-nr. 29973334

case@visma.com

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system leveret af Visma. Visma er Nordeuropas største it-virksomhed, med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik