Direktionsportal

Sådan kommer du i gang med direktionsportalen

En direktionsplatform hjælper dig med at holde styr på sager, dokumenter og diverse opgaver. Som en del af direktionen er der mange ting at holde styr på, og det kan ofte være nemt at miste overblikket. Visma Case direktionsportal er et godt udgangspunkt for en helstøbt løsning til elektronisk dokument- og sagsbehandling (ESDH).

Hvad er fordelene ved en direktionsportal?

 • Sagsbehandling
 • Dokumentproduktion
 • Ledelsesrapportering

Det er blot et udvalg af de mange fordele ved en direktionsportal.

Hvor finder jeg en udbyder af en direktionsportal?

Der er mange udbydere af direktionsportaler, og det er essentielt at vælge den rigtige. Visma har mange års erfaring i at effektivisere og ensrette den daglige håndtering af sager og dokumenter. Med Visma Case får du en samlet digital elektronisk dokument- og sagsbehandlingsløsning, også omtalt som en ESDH-løsning.

Visma Case har mange glade brugere, der har fået løsningen skræddersyet til lige præcis deres behov. Uanset branche, kan du få en direktionsportal.

Spar tid med en direktionsportal

Hvordan sparer du tid med en direktionsportal?

Du samler opgaver som tjeklister, workflow, noter, revisionsspor og meget mere i en distributions- og sagsbehandlingsportal, som er knyttet til en samarbejdsportal. Du kan med andre ord dele dokumenter hurtigt, nemt og digitalt mellem direktionsmedlemmer og samarbejdspartnere.

Du sparer for alvor tid, så snart direktionsportalen er blevet implementeret. Visma Case direktionsportal er både til store og små virksomheder. Du kan læse meget mere om hvilken løsning der passer til jeres virksomhed lige her: visma.dk/case/

Hvem har gavn af en direktionsportal?

En direktionsportal passer til mindre, mellemstore og store virksomheder. Der er altid behov for at få styr på sags- og dokumenthåndteringen. Vores dygtige konsulenter er med hele vejen.

Hvilke brancher har mulighed for en direktionsportal? Alle brancher har behov for en direktionsportal, og vi har erfaring indenfor flere forskellige brancher:

 • Rådgivere og konsulenter
 • Regnskab og bogholderi
 • Fonde

Det ovenstående er blot et udsnit af de forskellige brancher, der bruger Visma Case. Hvis du gerne vil vide mere om brancheløsningerne, kan du finde mere information lige her: visma.dk/case/brancher/

Din nye direktionsportal integrerer med andre løsninger

Det er sjældent, at man som virksomhed kun har behov for en direktionsportal til samarbejdet. Visma Case integrerer med mange andre værktøjer, så de fremstår som en enkelt samlet løsning. Bestil en demonstration af din ønskede løsning.

Alle virksomheder har forskellige behov. Derfor har vi lavet Visma Case med et åbent API, der giver mange integrationsmuligheder. Du kan fx integrere signeringsservicen Visma Addo, så du kan få dokumenter underskrevet digitalt.

Med en Visma Case direktionsportal får du en løsning, der er fuldt integreret med:

 • Microsoft Office
 • Microsoft 365
 • Outlook
 • Google Docs
 • LibreOffice

Book en demonstration i dag, og få en præsentation af din direktions fremtidige portalløsning. Visma Case er meget konkurrencedygtig på pris, og du betaler pr. måned for løsningen. Hvis du har spørgsmål til din kommende direktionsportal, må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik