Visma Case

Sags- og dokumenthåndtering

Visma Case til fonde

Situationen hos mange fonde er, at en lang række standardprocesser ikke er digitaliseret og at sagsbehandlingstiden er forholdsvis lang. Det kan resultere i forsinkede svar til ansøgere og dermed give et negativt billede af fonden. Tilsvarende er fondens medarbejdere ofte belastet af et højt administrativt arbejdspres i kortere eller længere perioder.

Derfor er der stort potentiale i at sikre en bedre og mere effektiv oplevelse for såvel ansøgere, sagsbehandlere og bestyrelse i fondene. Administrativ tid kan nedsættes og ansøgere får en bedre oplevelse.

  • Selvbetjening i ansøgningsprocessen via webportal
  • Automatisk udsendelse af svarskrivelser
  • Større automatisering af sagsbehandlingsprocessen
  • Nem og sikker håndtering og journalisering af dokumenter og sager
  • Bedre overblik over sagers status og forløb

Få et smidigt ansøgningsflow
og lettere administration

 

 

Tag i brug med det samme

Visma Case fungerer som en online løsning. Det betyder, at fonden hverken skal tænke på hardware, serverdrift eller softwarelicenser. I abonnerer i stedet til en fast lav pris, så omkostningerne kendes måned for måned. I får et fuldt funktionsdygtigt ESDH-system, leveret af nordiske Visma.

Se de fordelagtige priser

Work Smarter moduler

Få effektive arbejdsredskaber i hverdagen med integration til Microsoft Office, Outlook eller signering med NemID. Har I specielle behov, bygger vi et Work Smarter modul skræddersyet til din virksomhed.

Moduler og funktioner

Overblik er afgørende

Smidigt og effektivt overblik er grundstenen i Visma Case. På et personligt dashboard vises de fondsansøgninger, du arbejder på, og hvor dine kollegaer har leveret input. Du ser således alt det, du skal være opmærksom på. Dette letter allerede hverdagen for mange fonde.

Gratis demo

Oplev hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Bestil et demobesøg hvor vi viser dig alle mulighederne. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så finder vi en dato.

Når du sender os navn og e-mail, kontakter vi dig for at lave en aftale

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.