Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

Visma Case

Sags- og dokumenthåndtering

Google

Visma Case integrerer stærkt til Googles gratis online-produkter: Gmail, Docs, Sheets, Slides m.fl.

Med Visma Case Google Apps integration, har du mulighed for at oprette sager og gemme dokumenter på nye eller eksisterende sager i Visma Case direkte fra Google applikationerne, Google Gmail, Google Docs, Google Sheets og Google Slides.

Fra Google Gmail har du mulighed for at oprette en ny sag eller arkivere en e-mail plus vedhæftninger på en eksisterende sag i Visma Case. Når en e-mail er arkiveret i Visma Case, vil e-mail plus vedhæftninger være låst for yderligere redigering.

I Google Gmail vil e-mailen være markeret med en Visma Case markering, og du har mulighed for at se basis sagsinformation direkte fra Google Gmail.

Du kan redigere Google Docs, Google Sheets og Google Slides dokumenter direkte fra Visma Case. Dette gøres fra dokumentsiden i Visma Case, hvor du her vælger “Rediger dokument” og så “Rediger i Google Docs”. Så længe du redigerer dokumentet, er dokumentet låst for andre brugere. Når du er færdig med at redigere dokumentet, kan du tjekke ændringer ind som en ny version af dokumentet.

Priser

1-5 brugere: 100 kr.
6-10 brugere: 150 kr.
11-20 brugere: 250 kr.
21-50 brugere: 500 kr.
51-100 brugere: 750 kr.
101-250 brugere: 1.000 kr.
251-500 brugere: 1.500 kr.
501-1.000 brugere: 2.000 kr.
Alle priser er i DKK pr. mdr. eks. moms

Gratis demo

Oplev hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Bestil et demobesøg hvor vi viser dig alle mulighederne. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så finder vi en dato.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.