Google

Visma Case integrerer stærkt til Googles gratis online-produkter: Gmail, Docs, Sheets, Slides m.fl.

Med Visma Case Google Apps integration, har du mulighed for at oprette sager og gemme dokumenter på nye eller eksisterende sager i Visma Case direkte fra Google applikationerne, Google Gmail, Google Docs, Google Sheets og Google Slides.

Fra Google Gmail har du mulighed for at oprette en ny sag eller arkivere en e-mail plus vedhæftninger på en eksisterende sag i Visma Case. Når en e-mail er arkiveret i Visma Case, vil e-mail plus vedhæftninger være låst for yderligere redigering.

I Google Gmail vil e-mailen være markeret med en Visma Case markering, og du har mulighed for at se basis sagsinformation direkte fra Google Gmail.

Du kan redigere Google Docs, Google Sheets og Google Slides dokumenter direkte fra Visma Case. Dette gøres fra dokumentsiden i Visma Case, hvor du her vælger “Rediger dokument” og så “Rediger i Google Docs”. Så længe du redigerer dokumentet, er dokumentet låst for andre brugere. Når du er færdig med at redigere dokumentet, kan du tjekke ændringer ind som en ny version af dokumentet.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik