Let at bruge

Endelig et ESDH-system, der er lige til at komme i gang med. Visma Case har en overskuelig og behagelig grænseflade.

Du vil opdage, at Visma Case adskiller sig fra de traditionelle ESDH-systemer. Vi har fra starten haft fokus på, at du kan gøre alt på en moderne og brugervenlig måde.

Min side

Dit arbejde starter på din personlige side. Du kan selv tilpasse den, men som udgangspunkt viser den alle sager og dokumenter, du er i gang med. Den viser også de ting, der afventer din handling, fx dokumenter lavet af andre, der skal have din godkendelse.

Du får ikke museskader, da Visma Case kan betjenes alene med tastaturet. Systemets sprog er en individuel indstilling, så det er let at arbejde sammen over grænser.

Sager

Sager er kernen i systemet. Du har masser af muligheder for at gøre sager overskuelige og lige til komme i gang med. Du kan have mapper i mapper, flettedokumenter og dokumentskabeloner. Kommer det til at gå lidt for stærkt, er der en papirkurv der virker, som du forventer.

Du kan copy-paste, som du er vant til. Ikke blot dokumenter, men også hele sager. Det er smart, hvis du skal lave en ny sag, der minder meget om en tidligere.

Dokumenter

Når du åbner et dokument, ser du straks et preview, ved siden af de tilknyttede data. Preview'et er altid opdateret, så alle kan følge med i de seneste ændringer.

Du kan åbne dokumentet i Visma Case og redigere i Microsoft Office, Office 365, Google Docs og Libre Office. Filtypen bestemmer, hvilket program der åbnes, præcis som du forventer. Dokumenter versioneres automatisk. Hver gang du gemmer i fx Word, laves en ny underversion. Du kan selvfølgelig altid gå tilbage til en tidligere version.

Dokumenter kan vedhæftes bilag og kommentarer, der følger det gennem hele dets levetid.

Kontakter

Kunder, medlemmer, kollegaer mm. er alle gemt i kontaktdatabasen. De kan tilknyttes bestemte sager og dokumenter. Når du ser et kundeoverblik, ser du automatisk alle kundens sager og dokumenter.

Du kan selv tilføje ekstra felter til kundeoverblikket, fx omsætning, branche eller antal ubetalte fakturaer.

Notifikationer

Du kan roligt overlade det til Visma Case at holde øje med dine opgaver. Du får besked, når der opdateres dokumenter eller sager, som du følger. Du kan selv tilpasse, hvad der udløser en notifikation, så du hverken bliver spammet eller overser noget.

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik