MIND4iT sætter strøm til deres forretning med Visma Case

Visma Case leverer en skræddersyet løsning, der understøtter MIND4iT's forretning fra kundeforespørgsel til underskrevet kontrakt. 

Bygger til fremtiden

MIND4iT's nuværende løsning og forretningsprocesser er i høj grad præget af en daglig tæt kommunikation, store plancher og et dedikeret hold af medarbejdere, der har været i virksomheden længe.

Vækst i forretningen og den nye persondataforordning satte dog  nye krav til deres måde at drive forretning på.

Succeskriteriet for projektet er ikke kun at digitalisere processerne, men at skabe et system til understøttelse af deres forretningskultur. 

De største udfordringer til den nye løsning bygget på Visma Case er et avanceret søgemodul og et stærkt overblik over alle igangværende sager og deres mange relationer.

 

Fleksibel løsning til freelance-markedet

Gennem et udviklingssamarbejde har Visma og MIND4iT taget første skridt for at sikre et fleksibelt fundament, der skal gøre dem i stand til at agere som broker i et eksplosivt freelance-marked.

Sikkerhed, transparens og skalerbarhed” har været nøgleordene. De har skabt grobund for at udvikle hen imod en Visma Case løsning, der sikrer:

  • Samlet overblik

  • Brugervenlighed

  • Høj performance

  • Minimering af administrative ikke værdiskabende opgaver

  • Alt dokumentation samlet ét sted

  • Sikkerhed og opbevaring af personfølsom data

MIND4iT går i luften med deres nye skræddersyede løsning mellem september og oktober 2018.

Om MIND4iT 

Siden 2004 har MIND4iT's erfarne IT- og Managementkonsulenter sikret private og offentlige virksomheder den nødvendige tryghed, leveringssikkerhed og effektivitet uanset teknologi, platform, branchetilknytning eller projektets størrelse.

MIND4iT er en del af Visma Group. 

 

Oplev Visma Case i virkeligheden

Kan du afsætte en lille time? Lad os holde et online-møde, hvor vi går Visma Case igennem

Få en præsentation

IMS - et selskab i Visma
Mariane Thomsens Gade 2F, 9.sal
8000 Aarhus C

Visma Case er et cloudbaseret ESDH-system (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) leveret af IMS. IMS er en del af Visma koncernen, som er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder fordelt på services og produkter i hele verden.

Vismas privatlivspolitik