Visma Case

Sags- og dokumenthåndtering

Hosting

Visma Case SaaS-miljø

Standard cloud-miljø med daglig backup af af alt. Vi hoster udelukkende hos TDC Hosting, der er vores certificerede driftsleverandør og samarbejdspartner. Med priser fra 200 kr. om måneden, åbner det for ESDH til selv små virksomheder.

Eget miljø hos Visma

Miljøet er baseret på et standardmiljø opdelt på henholdsvis en web server, en storage server samt en index/search server. Det koster 20.000 kr. at opsætte miljøet. Andre typer af setup vil påvirke etablerings- og månedlige omkostninger. Et miljø indeholder 100 GB storage. Yderligere storage kan tilkøbes for 2 kr. om måneden per GB.

Eget miljø hostet af din virksomhed

Kan I selv varetage hosting, kan vi installere Visma Case på jeres maskine. Kontakt os for at få en individuel pris.

Gratis demo

Prøv selv, hvor nemt og effektivt ESDH kan være. Oplev Visma Case ved et demobesøg på din virksomhed. Hvis du giver en kaffe, så viser vi mulighederne og tager en dialog om, hvordan Visma Case kan være med til at hjælpe din virksomhed. Skriv til case@visma.com eller oplys navn og e-mail, så vender vi tilbage.

Når du sender os navn og e-mail, kontakter vi dig for at lave en aftale

Jesper Drustrup
Direktør
25 24 21 00

Tommy Munck Pedersen
Produktchef
41 91 43 50

Visma er en af Nordens største it-virksomheder med mere end 5.500 medarbejdere og 500.000 kunder og er førende inden for SaaS-løsninger.