Visma Consulting

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.
Læs mere om Visma Consulting
IM & BI

Information Management & Business Intelligence

Datadreven forretningsudvikling sikrer jer bedre beslutninger baseret på sunde objektive fakta, reduktion af omkostninger og øget produktivitet.


Web & brugervenlighed

Digital brugervenlighed og webløsninger med øje for dine brugere.


Digital underskrift

Visma Addo er en digital underskrift service, hvor underskriftsprocessen mellem to eller flere parter er komplet digitaliseret. Løsningen gør det nemt og hurtigt for kunderne, men også for dig og din virksomhed.


Application Management

Vi tilbyder at vedligeholde, supportere og videreudvikle/modernisere hele eller dele af jeres fagsystemer i vores kundecenter eller som et fastteam, der kan placeres efter jeres ønske.


Output Management

Med en professionel output management-løsning kan I udveksle data med jeres kunder via valgfrie kanaler, for eksempel pdf, elektronisk dokumentportal, e-mail og papir. 


Sags- og dokumenthåndtering

Få kontrol over organisationens dokumenter og administrative sagsgange, og løft niveauet for videndeling med interne og eksterne parter med et sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).


Business Process Management

Visma tilbyder automatiseringer af dine forretningsprocesser, Business Process Management (BPM) med afsæt i K2.


Konsulentbistand - Freelance

Har I brug for én eller flere it-konsulenter til at løse en konkret it-opgave hurtigt og effektivt tilbyder vi konsulentbistand på timebasis.


Digital selvbetjening

Med en digital selvbetjeningsløsning kan I effektivisere jeres forretning og forøge jeres serviceniveau.


Fishery Solution

Visma har udviklet en markedsledende suite til overvågning af fiskeri i hele verden. Suiten dækker fartøjsovervågning, indberetning af fangst, indberetning af salg og analyse.


CRM

En CRM-løsning giver jer et komplet overblik over kommunikationen med jeres kunder samtidig bliver I klogere på jeres kunders forventninger, adfærdsmønstre og meninger.


Mobile løsninger

Vi understøtter jeres forretning med målrettet skabelse af mobile løsninger, som udnytter brugernes behov for kontekstbaserede services.

Offentlig sektor

Visma er en af Danmarks førende it-leverandører af forretningskritiske løsninger til statslige myndigheder. Vi har igennem mange år oparbejdet stor domæneviden inden for den offentlige sektor og har langvarige kunerelationer med mange statslige myndigheder.

Se hvilke løsninger vi tilbyder den offentlige sektor

Liv & Pension

Inden for liv & pension har vi en afdeling med mere end 550 mandeårs erfaring. Derfor kender vi til bunds de særlige krav og behov, der gør sig gældende i jeres branche, og vi sørger for, at jeres it-systemer til hver en tid lever op til lovkrav og almindelig udvikling på området.

Læs om vores it-løsninger til Liv & Pensionsbranchen

Visma Consulting

Vi har samlet it-udvikling og rådgivning i divisionen Visma Consulting A/S. Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Læs om Vismas division i Lyngby

Vores kunder

Vi har et godt og meget tæt forhold til vores kunder.

Se et udsnit af dem og læs om hvilke udfordringer, vi har løst i samarbejde med dem.

Læs vores udvalgte referencer

Vismas blog

På vores blog kan du læse spændende indlæg skrevet af vores konsulenter og faglige eksperter. Læs om alt fra hvad mobile applikationer kan gøre for forretningen, til succesfulde opskrifter på digitaliseringsstrategier og meget mere.

Følg med på bloggen

Kontakt os

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
72 18 30 00
consulting.dk@visma.com
CVR-nr. 29973334

Vi digitaliserer Danmark