Vi bygger din hjemmeside

Vælg en hjemmeside-løsning fra Visma og få en ny hjemmeside, som præsenterer din virksomheds værdier og får dine kunder til at konvertere.

Hvad er en hjemmeside?

En hjemmeside eller website er betegnelsen for en samling af sider, som kan tilgås via internettet og en browser. Samlingen af sider består af en hovedside og en række undersider, som er forbundet med interne links.

Alle kan oprette en ny hjemmeside og som udgangspunkt er det næsten gratis og også ligetil at komme i gang - det kræver ikke mere end lidt teknisk snilde og noget tekst. At det er så nemt at oprette sin første hjemmeside har resulteret i, at der i dag er næsten 2 milliarder websites online.

De fleste af disse websites er såkaldte virksomhedshjemmesider, som er oprettet for at præsentere en virksomhed og dens produkter og ydelser til potentielle kunder. Målet er typisk at få de besøgende brugere til at kontakte virksomheden omkring et køb af enten et produkt eller en ydelse - en såkaldt konvertering,

 

Hvorfor er min virksomheds hjemmeside vigtig?

Selvom brugere i dag kan kontakte virksomheder igennem flere kanaler - så som sociale medier, online markedspladser, anmeldelsesplatforme og e-mail - forbliver hjemmesiden stadigvæk en vigtig del af kommunikationen i mellem bruger og virksomhed.

Hvis ikke websitet danner ramme om det første møde imellem virksomhed og bruger er det ofte her brugerne går hen for at læse mere om, hvem virksomheden er og, hvad de står for, før de vælger at  købe en af virksomhedens ydelser eller produkter - også selvom det de køber ikke bliver solgt direkte på virksomhedens side.

Hvis du ydermere ønsker at dit website ikke bare skal bruges som præsentation af din virksomhed, kan en ny hjemmeside blive en sand lead-machine, der kontinuerligt sender leads videre til dig og dit salgs-team. 

 

Hvilken platform skal jeg bygge en ny hjemmeside på?

Der er hundredvis af platforme - eller cms-systemer - som du kan bruge som base for din virksomheds nye website. Men før du bare går i gang med at vælge dit foretrukne cms-system, skal du spørge dig selv, hvorfor du ønsker din virksomhed skal have en hjemmeside, hvad din hjemmeside skal kunne samt, hvor mange ressourcer, du har til både at bygge og vedligeholde din nye side.

På baggrund af mål og kompleksitet på dit projekt, kan du vælge det cms-system, der passer til dit setup. Hos Visma arbejder vi med Dynamic CMS, men kan også hjælpe dig med at bygge en ny hjemmeside med dit foretrukne cms.

 

Visma har over 20 års erfaring med regnskab

Visma har lavet hjemmesider siden 90’erne

Hos Visma har vi lavet hjemmesider fra starten og ved præcist, hvad der er vigtigt for, at din nye side bliver som du gerne vil have den skal være.

Læs mere om Visma i Danmark

 

Læs mere om hjemmesider på Visma-bloggen

Er din webshop klar til julesalget?

i Digitalisering

Juleindkøbene allerede gået i gang på nettet, og derfor skal din hjemmeside også gøres klar NU! Vi giver dig gode råd til at optimere dit julesalg.

Mobilpasset hjemmesider

Er din hjemmeside mobiltilpasset?

i Teknologi

I dag bruges smartphones både til informationssøgning og køb på nettet, men de fleste danske hjemmesider er ikke mobiltilpasset - det har katastrofale konsekvenser for de sider!

MobilePay – en game changer

i Digitalisering

Danske Bank har lanceret MobilePay til online handel, og det åbner op for helt nye perspektiver.