PIM samler dine produktinformationer.

Med et PIM system fra Visma får du mulighed for at samle, berige og administrere dine produktinformationer.

Vi hjælper dig med at få styr på dine produktinformationer med PIM

Visma har PIM løsningen, der kan hjælpe dig med at få styr på dine produktinformationer og sørge for, at dine produkter altid er klar til at møde dine brugere.


Hvad er et PIM system?

Et PIM system - eller product information management system - holder styr på alle dine produktdata og sørger for, at du har én kilde til sandhed om dine produkter internt i virksomheden. Herefter kan du bruge dit PIM-system til en lang række ting, som alle er med til at centralisere og simplificere informationer om dine produkter. 


Med et PIM system kan du blandt andet: 

  • Kategorisere dine produkter
  • Administrere relationer i mellem produkter
  • Forbinde billeder og dokumenter til med produkter.
  • Publicere produktark, som er forbundet til dine produkter.
  • Administrere salgskanaler for dine produkter - herunder din webshop.

product-information-management.jpg

PIM-visma.jpg

 

Hvorfor skal jeg investere i et PIM system?

I takt med at stadigt flere forbrugere benytter webshops frem for fysiske butikker, vokser de online butikkers produktsortiment også, så de kan følge forbrugernes efterspørgsel. Med et PIM system kan du sørge for, at den opgave bliver en lille smule nemmere.

Blandt andet kan en central styring af dine produktinformationer hjælpe dig med at eliminere duplikerede produkter og produktinformationer, sørge for en hurtigere udrulning af produktændringer på tværs af alle kanaler og sikre, at både du og dine brugere ikke oplever fejl i evigt ændrende priser på dine produkter.

Derfor kan din investering i et PIM system meget hurtigt resultere i en besparelse i ressourcer og misforståelser for din virksomhed.

Visma har over 20 års erfaring med regnskab

Visma er nordens største softwarevirksomhed

Visma er nordens største softwarevirksomhed og vi ved lige præcis, hvordan du udvider din webshop med den rette integration. 

Læs mere om Visma i Danmark

 

Læs mere om PIM, e-handel
og Digital markedsføring på Visma bloggen