Visma har det rette program til at hjælpe dig med dit regnskab

Webshops dine kunder vil elske

Vismas webshop-løsninger er lavet med kærlighed for webshops, din forretning og dine kunders hverdag.

Vi har webshop løsninger til alle behov

Visma har webshop løsninger til alle niveauer - lige meget om du er ved at starte din allerførste online butik eller vil opgradere din nuværende webshop til en større platform.

 

visma-webshop kopi.png

Hvad er en webshop?

En webshop er sin korteste form en hjemmeside, som giver mulighed for at købe og sælge produkter og ydelser online. En webshop kommer i mange former og kan både være b2c, b2b, c2c og endda c2b, men det mest udbredte på mange måder sammenlignelig med en normal butik, der blot er flyttet online.

En webshop kommer ligeledes i mange forskellige størrelser. Fra den lille niche-butik, hvis mål er at bringe en lille ekstra indkomst til webshoppens ejer til den store webshop, der udover at være en millionforretning også beskæftiger adskillige ansatte. Den store forskel i en webshops størrelse betyder også, at behovet for en webshop kan spænde vidt fra en simpel plug-n-play-løsning til en mere kompleks opsætning, hvor webshoppens ejer ønsker en webshop løsning, hun kan skræddersy til lige netop hendes behov.

 

webshop-visma kopi.png

Hvorfor skal jeg starte min egen webshop?

Online køb og salg af varer er ikke længere en spådom om fremtiden, men derimod en naturlig del af enhver moderne forbrugers hverdag. Derfor risikerer du at gå glip af indtægter, hvis du vælger udelukkende at lægge din indsats i en fysisk butik.

En webshop giver dine kunder en nem adgang til alle dine produkter, et godt overblik over produkternes funktioner samt en simpel købsfunktion, så dine kunder kun skal bruge få klik på at betale for sine varer. Desuden er din webshop altid åben, så dine kunder kan helt selv bestemme, hvornår de har lyst og tid til at bestille varer fra din online butik. 

 

Hvilket program skal jeg vælge til mit regnskab?

Hvilken webshop løsning skal jeg vælge?

Der er næsten lige så mange platforme, du kan bygge din webshop på, som der er webshops. Før du vælger platform for din webshop, er der flere spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvad er målet med din indsats? Hvor mange ressourcer kan du selv lægge til din indsats? Skal din webshop skræddersyes til din virksomhed og brand eller er du OK med en standardløsning?

Hvis målet med din indsats er en simpel webshop, der blot skal fungere som kilde til ekstra indkomst kan du med fordel vælge et allerede færdigbygget koncept. Hvis du derimod har behov for den mindste form for tilpasning, kan det være en god idé at vælge en platform, hvor du får hjælp til at sætte din webshop op, så den er lige som du ønsker det.

Hos Visma har vi to webshop-løsninger  som begge kan hjælpe med at bygge den webshop, du altid har ønsket dig - Co3s Dynamicweb CMS er perfekt for dig, som har en mindre webshop, du gerne vil tilpasse til netop dine ønsker imens vores Magento webshop-løsning er for dig, der er på udkig efter en platform, som kan klare selv de mest komplekse tilpasninger og integrationer. 

 

Visma har over 20 års erfaring med regnskab

Med kærlighed for softwareløsninger

Visma er nordens største softwareudvikler og vi elsker at udvikle den gode løsning, der hjælper vores kunder med at effektivisere deres dagligdag. Det har vi også taget med i vores webshop løsninger. 

Læs mere om Visma i Danmark

 

Læs mere om webshops og ehandel på Visma-bloggen