Nordea

Vores onboarding af kunder er blevet væsentlig lettere efter vi i Nordea investerede i Visma Addo.

Thomas Krogh Jensen
Tidligere udviklingsdirektør
Nordea Liv & Pension

Onboardingen er lettere med digital underskrift

Når vi før i tiden indgik nye aftaler med kunder, skulle vi først sende en blanket med posten, som den nye kunde skulle udfylde og underskrive og derefter sende retur med posten. Efter modtagelsen af oplysningerne skulle vores sagsbehandler manuelt indtaste oplysningerne fra det udfyldte dokument i back-end-systemet og scanne dokumentet ind til arkivering. Det var ofte en lang og krævende administrativ proces med risiko for fejlindtastninger.

Vi har fået en 100% digital proces

Efter at vi i Nordea Liv & Pension investerede i Visma Addo er den gamle proces blevet fuldt digitaliseret og automatiseret.
Når den nye kunde ringer ind, bliver der sendt et link i en mail til en elektronisk blanket, som kunden udfylder og underskriver digitalt. Herefter sendes data fra blanketten automatisk til vores back-end system, så sagsbehandleren er fri for at taste oplysningerne ind.

Vores blanketter er blevet lagt ind i et dynamisk webdesign, så kunderne kan tilgå dem fra enten PC, tablet eller mobil. Kunden skriver under med NemID, og efter dokumentet er underskrevet, modtager både vi og kunden en kopi af det underskrevne dokument.

Med Visma Addo opnår vi store administrative besparelser, både i form af tid, men også en kraftig reducering i de administrative omkostninger.

Vores udbytte af Visma Addo

  • Vi har fået en 100% digital og automatisk proces
  • Det er nemt at indhente underskrifter
  • Vi reducerer fejlindtastninger
  • Vi ser store besparelser i de administrative omkostninger

Om Nordea Liv & Pension

Nordea Liv & Pension leverer pensionsløsninger til mere end 300.000 danskere. Pensionsselskabet er en del af Nordea-koncernen - Skandinaviens største finanskoncern. 

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.