Øg jeres salg med digital underskrift

Luk flere salg med digital underskrift

De mange fordele med digital underskrift i salgsprocessen betyder, at du hurtigt kan eliminerer den langsommelige proces når du skal printe, sende og få købsaftaler, kontrakter eller tilbud retur fra potentielle kunder.

Med Visma Addo kan I have underskriften i hus i løbet af få minutter. Det betyder at I kan lukke flere salg, da I hurtigere kan få det underskrevne dokument retur.

Det betyder også, at jeres kunder vil opleve en bedre service, da de ikke skal igennem al bøvlet med at skanne og poste dokumentet.

Visma Addo er derfor til glæde for både jer og jeres kunder.

Gør salgsprocessen lettere for dig selv og dine kunder

  • Øg konverteringen af potentielle kunder
  • Giv kunderne hurtig service
  • Luk flere salg
  • Få en underskrift retur i løbet af få minutter
  • Spar tid og penge med en 100% digital proces
  • Kom hurtigt i gang – ingen tidskrævende installation
Øg salget med det samme

Effektiviser salgsprocessen

Mange salgsafdelinger oplever, at den administrative og langsommelige proces med at indhente underskriften på en salgsaftale, tilbud eller kontrakt kan være en hindring for at få kunden i hus. Med digital underskrift fra Visma Addo effektiviseres salgsprocessen og I kan dermed eliminere unødige forhindringer, når I skal indhente en underskrift fra en potentiel kunde.

Når salgsdetaljerne er på plads kan I sende kontrakten, eller tilbuddet til underskrift hos potentielle kunder og have dokumenterne retur og underskrevet i løbet af få minutter.

Med Visma Addo kan en salgsaftale lukkes på få minutter, så både I og jeres kunder slipper for besværet med at printe og scanne. Dermed kan I hurtig og nemt konvertere nye kunder.

Læs mere om skiftet fra manuel til digital underskritsproces

Undgå ventetid med digital underskrift af dokumenter

Med digital underskrift fra Visma Addo modtager dine kunder dokumenter fra dig via e-mail eller SMS og underskriver digitalt med det samme. De kan underskrive ligegyldigt, hvor de befinder sig og direkte fra deres smartphones, tablets eller computere. Som salgsafdeling kan I dermed lukke et salg med det samme.

Læs hvordan Aon's kunde øgede deres svarrocent med 33 % ved at bruge Visma Addo

 

Eksempler på andre brancher, hvor Visma Addo sikrer bedre service

Luk salget mens du har kunden i røret

Sælger I fx over telefonen kan I sende aftalen til jeres kunde under samtalen og få en underskrevet aftale retur, inden samtalen er forbi. Kunden modtager dokumentet og kan med det samme underskrive det digitalt på skærmen, på deres tablet eller med musen på computer.

Visma Addo understøtter digital underskrift med:

  • NemID
  • Fingeren (trykfølsom skærm på smartphone/tablet)
  • Mus (PC/Mac)

Installér Visma Addo Print, så du, løbende i salgsprocessen, kan sende dokumenter til underskrift direkte fra Windows-programmer

Installationen af Visma Addo Print kan gøres via linket i velkomstmailen eller ved at klikke på dette link (exe fil). Efter installation kan I sende jeres tilbud, salgsaftaler eller kontrakter direkte til digital underskrift fra fx Word, Outlook eller Excel.

Kom i gang med at sende jeres tilbud, salgskontrakter og aftaler digitalt. Opret jer nu og få de første 10 credits gratis.

Læs mere om Addo Print

100 % digital proces, der giver kunden hurtig service

Processen med at indhente en underskrift fra at have printet, scannet og sendt en salgsaftale med posten, til den er modtaget retur i underskrevet stand fra kunden er både besværlig og langsommelig.

Ved at bruge Visma Addo digitaliseres processen fra start til slut. Kontrakten, købsaftalen eller tilbuddet sendes elektronisk til modtagerne gennem Visma Addo. Dokumenterne bliver sendt til modtageren, der med det samme kan underskrive dokumentet digitalt – både på deres smartphone, tablet eller computer. Når dokumentet er underskrevet, bliver der automatisk sendt et digitalt eksemplar til alle parter. 

Med digital underskrift gør I det nemmere for jer selv, og jeres kunder vil også opleve at få en bedre og hurtigere service.

Markedets billigste løsning for digital underskrift til salgsafdelingen

Visma Addo er den billigste løsning på markedet for digital underskrift og det eneste selvbetjeningskoncept for digital udsendelse og underskrift af dokumenter.

vismaaddo.net uploader I jeres salgsaftale, og sender det til underskrift. Jeres kunde modtager med det samme et link til dokumentet enten via SMS eller E-mail (det vælger I). Inden udsendelsen vælger I om kunden skal underskrive aftalen digitalt på telefonen, deres tablet eller med mus på computeren eller NemID.

Se mere om vores priser og prøv gratis

Hvordan kommer jeg i gang med at øge salget med Visma Addo?

Med Visma Addo kommer I hurtigt i gang med at bruge digital underskrift i salgsprocessen. I modsætning til andre løsninger på markedet er Visma Addo et komplet selvbetjeningskoncept og kræver ikke installation.

Ønsker I at gøre Visma Addo til en del af jeres daglige salgsarbejde, kan I allerede nu oprette jer som brugere. I får 10 gratis credits fra starten så I kvit og frit kan opleve, at det hele bare bliver lidt lettere med digital underskrift.

Prøv nu

Visma Addo fås også som en enterprise løsning, der giver jer mulighed for at integrere Visma Addo med jeres egne forretningssystemer.

Læs mere om integration til Visma Addo

Nordea

Kom i gang med at øge jeres salg med det samme

- vi giver de første dokumenter gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig, så udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig.

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
7.000 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.