Digital underskrift

Udsend og underskriv dokumenter digitalt med Visma Addo
Prøv gratis

Digital underskrift af dokumenter - nemt, hurtigt og sikkert 

Underskriv digitalt 
Reducer manuelle processer
og optimer forretningen
Intet papir
Undgå print, porto og forsendelsesomkostninger
Spar tid og penge

Få det underskrevne dokument retur i løbet af få minutter

Prøv Visma Addo gratis
Vi forærer dig de første 10 credits, så du kan prøve Visma Addo gratis i dag

Vi giver de første 10 credits gratis


Eller kontakt os hvis du har spørgsmål

Digital underskrift 

Med Visma Addo modtager dine kunder links til dokumenter fra dig enten via email eller SMS. Kunderne kan underskrive digitalt med det samme på deres computer med mus, på tablet eller smartphone. Når det digitale dokument er underskrevet, modtager begge parter automatisk en kopi. Med Visma Addo kan du have et underskrevet dokument retur i løbet af få minutter.

Markedets billigste løsning

Visma Addo er markedets billigste løsning for digital underskrift af dokumenter. Vi har en simpel og let gennemskuelig prismodel. Der er intet abonnement eller binding og du betaler kun for dokumentet, hvis det bliver underskrevet.

Se vores simple prismodel    

Overhold hvidvaskningsloven
med Visma Addo

Hvis din virksomhed er omfattet af hvidvaskningsloven har du bl.a. pligt til løbende at overvåge dine kundeforhold.Med Visma Addo kan du digitalisere og automatisere overvågningen af dine kundeforhold samt nemt og hurtigt inhente legitimation på dine kunder

Læs mere om bekæmpelse af hvidvask

Skab værdi med digital underskrift

Hver dag udsender virksomheder massevis af dokumenter (f.eks. kontrakter, aftaler, osv.) som medarbejdere og kunder skal printe, underskrive, scanne og returnere.

En manuel arbejdsproces, som er med til at gøre den daglige administration mere tidskrævende, samt dyrere end nødvendigt.

Gør det lettere for jer selv og jeres kunder

Med digital underskrift fra Visma Addo kan I nemt, hurtigt og sikkert digitalisere og optimere underskrivningsprocessen og gøre det let og bekvemt for jer selv og jeres kunder at skrive under. Kunderne får en sikker og moderne løsning, som de kan benytte når og hvor som helst til at underskrive dokumenter digitalt - enten på deres smartphone, tablet eller pc.

Se mere om hvordan I kan digitalisere jeres underskriftsprocesser

Underskriv online og spar på administrative omkostninger

Visma Addo er en service til digital underskrift, hvor underskriftsprocessen mellem to eller flere parter er komplet digitaliseret.

Derfor kan I undgå print-, porto- og forsendelsesomkostninger. Desuden sparer I både tid og penge på de administrative omkostninger. Løsningen gør det ikke blot nemt og hurtigt for jeres kunder, men også for dig og resten af din virksomhed at indhente underskrifter digitalt.

Få gratis credits

For at gøre det nemt, giver vi de første 10 credits gratis, så du kvit og frit kan udsende dit første dokument til digital underskrivning.

Oplev, hvor nemt Visma Addo er – sign up og prøv gratis med det samme.

Nyt fra Visma Addo

Nyt brugervenligt design og lancering af Visma Addo Support

9. December 2016.
Vi slutter året af med et brag af en opdatering til Visma Addo, vi har nemlig givet skærmbillederne et nyt og mere brugervenligt design, som vi i det nye år, vil rulle ud på hele underskriftsservicen. Derudover kan vi med glæde løfte sløret for Visma Addo Support - et support univers som kan hjælpe både afsendere, modtagere og administratorer med at få det meste ud af Visma Addo.

Læs hele nyheden

Kom i gang med digital underskrift med det samme

- vi giver de første 10 credits gratis

Prøv Visma Addo gratis nu

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig, så udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig.

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
7.000 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.