Nyt fra Visma Addo

Prøv Visma Addo gratis

Fire nye features du ikke kan leve uden

19. maj 2017.

Så er vi igen klar med friske nyheder fra Visma Addo! Som noget nyt har vi lavet en kort video, hvor vi præsenterer de fire nye features i Visma Addo. Se den her...


Nyt avanceret signeringsflow

18. april 2017.

Påskeferien er slut, men vi starter op igen med store nyheder fra Visma Addo. Vi har nemlig arbejdet på højtryk og kan nu præsentere en spændende ny funktion...


Nye features, små rettelser og mere nyt design

20. marts 2017.

Som vi tidligere har nævnt, er vi i fuld gang med at rulle et nyt og mere brugervenligt design ud på hele Visma Addo signeringsservice, og vi har i denne omgang implementeret det nye design på kontosiderne. Derudover har vi i denne gang foretaget en masse smårettelser og tilføjet seks nye features.


Ni nye opdateringer til at skyde 2017 i gang

20. januar 2017.

2017 er skudt i gang, og det betyder, at du kan glæde dig til endnu flere spændende og brugbare opdateringer til Visma Addo. Vi er i fuld gang med at klargøre de sidste detaljer for vores nye og mere brugervenlige design, som snart bliver lanceret på hele underskriftservicen.


Nyt brugervenligt design og lancering af Visma Addo Support

9. december 2016.

Vi slutter året af med et brag af en opdatering til Visma Addo, vi har nemlig givet skærmbillederne et nyt og mere brugervenligt design, som vi i det nye år, vil rulle ud på hele underskriftsservicen. Derudover kan vi med glæde løfte sløret for Visma Addo Support.


Nyt Microsoft Office plug-in

21. november 2016.

Vi har netop tilføjet nye funktioner samt forbedret eksisterenede i Visma Addo. Vi har bl.a. gjort det nemmere for dig som afsender at sende dokumenter til digital underskrift direkte fra Word, Excel eller PowerPoint.


Nye funktioner og features

11. november 2016.

Vi arbejder hele tiden på at gøre Visma Addo til et bedre produkt, så det giver værdi til alle vores brugere. Med den seneste opdatering blev der tilføjet nye funktioner og feautures.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.