Digital Index 2018

Se resultatet af vores landsdækkende undersøgelse og sammenlign din virksomheds digitale index med resten af markedet.

Hent rapport

Visma Digital Index er en nordisk digitaliseringsundersøgelse, der tager temperaturen på de forskellige markeders digitale modenhed.

I maj måned sendte vi et spørgeskema og spurgte danske virksomheder, hvor mange af deres processer, der i dag er digitale – og i hvilken grad. Nu er resultaterne klar, og du kan sammenligne din virksomheds digitaliseringsgrad med resten af markedet i oversigten. Klik dig rundt med brancher og landsdele og se, hvordan din virksomhed klarer sig sammenlignet med andre danske virksomheder.

  

Hent Digital Index-rapporten 2018

Udfyld formularen herunder og download rapporten med det samme.

Dit samtykke er obligatorisk
Digital Index Rapport 2018
e-conomic regnskabsprogram

e-conomic - Danmarks mest populære regnskabsprogram

Udover at være det mest anvendte regnskabsprogram i Danmark, er e-conomic et program, som kan tilpasses til din virksomheds behov. Mere end 150 specialudviklede integrationer gør det muligt blandt andet at få integreret tidsregistrering, bankintegration og automatisk, intelligent bogføring med modulet Smart Inbox, der blandt andet gør modtagelse af elektroniske fakturaer muligt.

Besøg e-conomics hjemmeside 

 

Dinero regnskabsprogram

Dinero - simpelt regnskab for de mindste

Regnskabsprogrammet Dinero gør det nemt for de mindste virksomheder selv at håndtere deres regnskabsprocesser og få overblik over økonomien.

Besøg Dineros hjemmeside 

 

Sproom elektronisk faktura

Sproom - enkel, elektronisk fakturering

Sproom er et system, der håndterer modtagelse og afsendelse af e-fakturaer til både kunder og leverandører - uanset hvilket regnskabsprogram du benytter. Når Sproom benyttes sammen med dit regnskabsprogram, bliver faktureringsprocessen automatiseret, og din virksomhed opnår hurtige gevinster.

Besøg Sprooms hjemmeside 

 

Visma Expense

Visma Expense - scan kvitteringen med mobilen

Med Visma Expense bliver dine udlæg og rejseudgifter digitale. Kvitteringer scannes med mobilen og sendes direkte til godkendelse. Når udlægget er godkendt, sendes der besked med det samme, og pengene bliver sat ind på udlægsholderens konto.

Læs mere 

 

Visma Business

Visma Business - ERP-løsning til større virksomheder

Efter 25 år og mere end 100.000 kunder får du med Visma Business en stabil og pålidelig forretningsløsning, der løbende kan tilpasses jeres behov med ekstra moduler og integrationer.

Læs mere 

 

Visma.net

Visma.net - en komplet forretningsløsning i skyen

Visma Net ERP er en cloud-baseret løsning til større virksomheder, der ønsker en komplet forretningsløsning, der bringer medarbejdere og forretningsdata sammen i én løsning. Med Visma Net ERP får du fx mulighed for at træffe hurtigere og bedre informerede forretningsbeslutninger baseret på realtidsdata, og så ligger alle dine data selvfølgelig i sikkerhed i “skyen”.

Læs mere