Visma Digital Index     er klar til dig

Se resultatet af vores landsdækkende undersøgelse og sammenlign din virksomheds digitale index med resten af markedet.

Hent Rapport

Visma Digital Index er en anonym undersøgelse af danske virksomheders digitaliseringsgrad.

I april måned sendte vi et spørgeskema og spurgte danske virksomheder, hvor mange af deres processer der i dag er digitale - og i hvilken grad. Nu er resultaterne klar, og du kan sammenligne din virksomheds digitaliseringsgrad med resten af markedet i oversigten. Klik dig rundt mellem brancher og landsdele og se, hvordan din virksomhed klarer sig digitalt sammenlignet med andre danske virksomheder.

  

 

e-conomic - et fleksibelt regnskabsprogram

e-conomic er, udover at være det mest brugte regnskabsprogram i Danmark med mere end 100.000 brugere, et program, som kan tilpasses til din virksomheds behov. Mere end 150 specialudviklede integrationer gør det muligt blandt andet at få integreret tidsregistrering, bankintegration og automatisk, intelligent bogføring med modulet Smart Inbox, der blandt andet gør elektronisk fakturering muligt. 

Læs mere om e-conomic og udforsk integrationsmulighederne >>

 

Dinero - et simpelt regnskabsprogram for de mindste

Regnskabsprogrammet Dinero gør det utroligt enkelt for de mindste virksomheder selv at håndtere deres regnskabsprocesser og få overblik over virksomhedens økonomi. 

Læs mere om Dinero her >>

 

Sproom - enkel, elektronisk fakturering

Sproom er et system, der håndterer modtagelse og afsendelse af e-fakturaer til både kunder og leverandører - uanset hvilket regnskabsprogram du benytter. Når Sproom benyttes sammen med dit regnskabsprogram, bliver faktureringsprocessen automatiseret og din virksomhed opnår hurtige gevinster. Med kunder i den offentlige sektor, er det endda et krav at kunne fakturere elektronisk. 

Læs mere om elektronisk fakturering hos Sproom >>

 

Visma Expense - scan kvitteringen med mobilen

Med Visma Expense bliver dine udlæg og rejseudgifter digitale. Kvitteringer scannes med mobilen og sendes direkte til godkendelse. Når udlægget er godkendt, sendes besked med det samme, og pengene bliver sat ind på udlægsholderens konto. 

Læs mere om Visma Expense >>