Digital Index 2018

Vismas Digital Index er en undersøgelse, der tager temperaturen på de danske virksomheders digitale modenhed. Deltag og få muligheden for at sammenligne din virksomhed med resten af markedet.

Deltag i undersøgelsen

Hvert år udsender Visma en nordisk digitaliseringsundersøgelse for at få en dybere indsigt i de forskellige markeders digitale modenhed. Undersøgelsens svar ender ud i en rapport, som bl.a. kan hjælpe os med at skabe mere specialiseret virksomhedssoftware til dig som virksomhed.

Du har nu mulighed for at deltage i undersøgelsen – og derved være én af de første til at få tilsendt årets rapport. Undersøgelsen består af syv simple spørgsmål om forretningsprocesserne i din virksomhed.

 

 

Sidste års resultater

2017s totale index var 24,2%. I rapporten nedenfor kan du få et dybere indblik i undersøgelsens spørgsmål, samt en indexrangering fordelt på antal medarbejdere, omsætning, branche og region.

Hent 2017s rapport

Vismas Digital Index 2017

e-conomic - et fleksibelt regnskabsprogram

e-conomic er, udover at være det mest brugte regnskabsprogram i Danmark med mere end 100.000 brugere, et program, som kan tilpasses til din virksomheds behov. Mere end 150 specialudviklede integrationer gør det muligt blandt andet at få integreret tidsregistrering, bankintegration og automatisk, intelligent bogføring med modulet Smart Inbox, der blandt andet gør elektronisk fakturering muligt. 

Læs mere om e-conomic og udforsk integrationsmulighederne >>

 

Dinero - et simpelt regnskabsprogram for de mindste

Regnskabsprogrammet Dinero gør det utroligt enkelt for de mindste virksomheder selv at håndtere deres regnskabsprocesser og få overblik over virksomhedens økonomi. 

Læs mere om Dinero her >>

 

Sproom - enkel, elektronisk fakturering

Sproom er et system, der håndterer modtagelse og afsendelse af e-fakturaer til både kunder og leverandører - uanset hvilket regnskabsprogram du benytter. Når Sproom benyttes sammen med dit regnskabsprogram, bliver faktureringsprocessen automatiseret og din virksomhed opnår hurtige gevinster. Med kunder i den offentlige sektor, er det endda et krav at kunne fakturere elektronisk. 

Læs mere om elektronisk fakturering hos Sproom >>

 

Visma Expense - scan kvitteringen med mobilen

Med Visma Expense bliver dine udlæg og rejseudgifter digitale. Kvitteringer scannes med mobilen og sendes direkte til godkendelse. Når udlægget er godkendt, sendes besked med det samme, og pengene bliver sat ind på udlægsholderens konto. 

Læs mere om Visma Expense >>

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.