DIGITAL INDEX 2019

Vi har netop afsluttet vores årlige, landsdækkende undersøgelse, der måler digitaliseringsgraden i de danske virksomheder.

Vi ser frem til at dele resultatet med dig!

Om Digital Index

Digital Index er en nordisk undersøgelse, der tager temperaturen på de forskellige markeders digitale modenhed indenfor økonomiske og administrative processer.

Vi har sendt et spørgeskema ud til danske virksomheder for at undersøge hvor mange af deres processer, der i dag er digitale – og i hvilken grad.Når resultaterne er klar kan du se, hvordan din branche eller region klarer sig i forhold til resten af markedet, og få en idé om hvor stærk din virksomhed er, når det kommer til digitalisering.

Et træ per besvarelse

Digitalisering handler om mere end at effektivisere og optimere din forretning. Et øget fokus på digitalisering og automatisering af din virksomheds processer, kan også have grønne gevinster. F.eks. I form af sparede kontorartikler - særligt papir, ringbind, affald mv.

Vi har indgået et samarbejde med Growing Trees Network Foundation: Igennem dem, planter vi et træ for hver besvarelse vi modtager.

I 2019 undersøgelsen indgik vi et samarbejde med Growing Trees Network Foundation: Igennem dem, har vi doneret et træ per besvarelse. Det blev til hele 1252 træer!

Visma donerer ét træ per besvarelse gennem Growing Trees Foundation Network. Træerne doneres samlet ifm. af en pengedonation efter endt undersøgelse. Dog er der aftalt en maksimal donation på 5000 træer. Du kan læse mere om Growing Trees Network Foundation og deres arbejde her https://www.growingtrees.dk