FAVRSKOV KOMMUNE

Vi er blevet helt papirløse

Favrskov Kommune har siden 2013 brugt EduAdm til at administrere de omkring 40 elever fra sosu-uddannelserne, som kommunen har i uddannelsesforløb hvert år.

Løsningen erstatter tidligere tiders ringbind, breve og omfattende Excel-ark, og alle informationer omkring elever, deres individuelle uddannelsesforløb og kommunens praktiksteder er i dag samlet i EduAdm.

”Vi er blevet helt papirløse, og alle informationer lige fra CPR-numre til holdlister ligger inde i EduAdm. Det gør det let at ansætte nye elever og administrere praktiksteder, fordi alt er samlet ét sted. Samtidig er vi i uddannelsesteamet ikke afhængige af at være fysisk på kontoret, fordi vi kan tilgå systemet, hvis vi arbejder hjemmefra,” siger uddannelsesansvarlig Irene Winther fra Favrskov Kommune.

Dagen efter undervisningen var vi klar til at bruge EduAdm. EduAdm er et intuitivt system, som er meget brugervenligt fra dag 1, og undervisningens praksisnære eksempler - med udgangspunkt i vores egne data - gjorde det hele meget virkelighedsnært. Man ser med det samme frugten, der kan høstes ved brug af EduAdm

– Anne Marie Rokkjær, uddannelseskonsulent

Kommunikation med elever på SMS

Kommunen bruger også EduAdm til at kommunikere med eleverne over mobilen om alt fra ansættelser til udfyldelse af uddannelsesaftaler.

”Eleverne er vant til at bruge masser af digitale løsninger i hverdagen. Derfor er det naturligt, at vi bruger SMS til at kommunikere med dem om eksempelvis ansættelser. Den tid, hvor vi sendte breve i stribevis ud til eleverne, er forbi,” siger Irene Winther.

Udover uddannelsesteamet bruges løsningen i Favrskov også af de omkring 35 praktikvejledere i kommunen. Økonomimodulet var en væsentlig faktor for at Favrskov Kommune købte løsningen, og kommunen forventer at modulet, der har været under udvikling, kommer til at fungere optimalt fra 2018.

Vil du høre mere om EduAdm? Så kan Rie hjælpe.

Kontakt Rie Steen, EduAdm Rie Steen
Implementeringskonsulent

+45 31 51 42 63
rie.steen@visma.com