HOLSTEBRO KOMMUNE

Vi sparer flere dages arbejde – hver måned

Anne Marie Rokkjær er uddannelseskonsulent i Holstebro Kommune og hun sidder til daglig med ansvaret for kommunens Social- og sundhedselever. Hun har oplevet, hvordan EduAdm ikke alene har lettet hendes arbejde med elevernes forløb, men også hendes kollegaers arbejde. Og Anne Marie Rokkjær er ikke i tvivl om værdien af EduAdm.

 

Hurtigt i gang med EduAdm

”Dagen efter undervisningen var vi klar til at bruge EduAdm. EduAdm er et intuitivt system, som er meget brugervenligt fra dag 1, og undervisningens praksisnære eksempler - med udgangspunkt i vores egne data - gjorde det hele meget virkelighedsnært. Man ser med det samme frugten, der kan høstes ved brug af EduAdm”.

Anne Marie fortæller videre: ”Systemet er nemt at tilgå, det giver et godt overblik og eleverne kommer hurtigt på. Min nye kollega er også meget begejstret for brugervenligheden i EduAdm og de forskellige modulers funktioner.

Dagen efter undervisningen var vi klar til at bruge EduAdm. EduAdm er et intuitivt system, som er meget brugervenligt fra dag 1, og undervisningens praksisnære eksempler - med udgangspunkt i vores egne data - gjorde det hele meget virkelighedsnært. Man ser med det samme frugten, der kan høstes ved brug af EduAdm

– Anne Marie Rokkjær, uddannelseskonsulent

Kundeinddragelse i højsædet

Anne Marie Rokkjær fremhæver, at hele processen fra indkøb og implementering af EduAdm til den kontinuerlige opfølgning og sparring med teamet bag EduAdm har været guld værd:

”Kundeinddragelsen er virkelig i højsædet hos EduAdm. Jeg har aldrig oplevet at blive hjulpet så godt på vej, og det er altid muligt at få svar på sine spørgsmål. Opstår der udfordringer, løser vi dem hurtigt sammen”.

Uvurderlig erfaringsudveksling

Også den løbende sparring og mulighed for at erfaringsudveksle med andre kommuner sætter Anne Marie Rokkjær stor pris på:

”Jeg har deltaget i en ERFA-dag med brugere fra hele landet. Der var der mulighed for at dykke ned i udvalgte temaer, erfaringsudveksle med andre kommuner og komme med idéer til udvikling af systemet. Og sådan er det generelt med EduAdm: Hvis der er ønsker til udvikling i EduAdm fra kommunerne, så bliver der arbejdet på det hos teamet bag EduAdm. Og det er jo en fantastisk tilgang at have til sit produkt og brugerne af det”, slutter Anne Marie Rokkjær.

Vi sparer flere dages arbejde – hver måned

Som en ekstra bonus har implementeringen af EduAdm også medført reduceret arbejdsmængde for Anne Marie Rokkjærs kollegaer i Økonomiafdelingen.

”Tidligere brugte mine kollegaer tre arbejdsdage hver måned på administration af elevers løn, AUB-refusion m.m. Med hjælp fra EduAdm kan opgaven nu klares på én enkelt dag.

Vil du høre mere om EduAdm? Så kan Rie hjælpe.

Kontakt Rie Steen, EduAdm Rie Steen
Implementeringskonsulent

+45 31 51 42 63
rie.steen@visma.com