SKANDERBORG KOMMUNE

Vi har fået et fantastisk overblik

Tidligere kunne det være en krævende opgave at administrere eleverne fra sosu-uddannelserne i Skanderborg Kommune, fordi informationer var spredt vidt forskellige steder. I dag bruger uddannelsesteamet administrationsløsningen EduAdm til at administrere eleverne, og det er en stor fordel.

”Løsningen har givet os et fantastisk overblik. Vi sparer en række arbejdsprocesser i hverdagen, fordi vi kan styre tildeling af praktiksteder, få overblik over økonomien og kommunikere med eleverne i det samme system,” siger uddannelsesansvarlig Jonna Christiansen fra Skanderborg Kommune.

Med EduAdm har vi én gang for alle sagt farvel til en arbejdsdag, hvor vigtige data skulle findes i bunker af A4-mapper eller gamle mails. Det er en stor fordel, at vi kan trække data om eksempelvis et holds økonomi ud på få sekunder uden at skulle rode med regneark og pivottabeller.

– Jonna Christiansen, Uddannelsesansvarlig

Lettere at søge refusion

EduAdm har også gjort det væsentligt lettere for medarbejderne at søge refusioner, ligesom det er blevet muligt at lave en række statistikker på individ- og holdniveau, som tidligere var besværlige eller umulige at lave.

”Med EduAdm har vi én gang for alle sagt farvel til en arbejdsdag, hvor vigtige data skulle findes i bunker af A4-mapper eller gamle mails. Det er en stor fordel, at vi kan trække data om eksempelvis et holds økonomi ud på få sekunder uden at skulle rode med regneark og pivottabeller,” siger Jonna Christiansen.

Kommunikationen med eleverne er også blevet lettere, fordi EduAdm gør det muligt for eleverne at tilgå deres uddannelsesaftaler digitalt og at sende reminders til eleverne på SMS.

Vil du høre mere om EduAdm? Så kan Rie hjælpe.

Kontakt Rie Steen, EduAdm Rie Steen
Implementeringskonsulent

+45 31 51 42 63
res@xflow.dk