Karriere hos EduAdm?

Vi er altid åbne for ansøgninger og byder gerne på en kop kaffe og en uformel snak om muligheder ud fra dine ønsker og kompetencer.

Hos EduAdm tror vi på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge - og udvikle - deres talenter. Vi stræber efter at spille hinanden gode, og alle successer er fælles successer.

Vi har et uformelt og afslappet arbejdsmiljø med plads til ad-hoc sparring med kollegaer og tætte samarbejdsrelationer med vores kunder.

EduAdm er en del af Visma Local Government, så du vil opleve fordelene ved at arbejde i et mindre team med en stor spiller i ryggen.

Hos os får du blandt andet:

  • Faglig udvikling
  • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads
  • Super fede lokaler i Åbyhøj
  • Attraktiv sundhedsforsikring
  • Lækker frokostordning
  • En bred vifte af sociale arrangementer

Søg uopfordret

xflow-karriere-triangel.png

Digitale hjælpemidler, digitale værktøjer, digital X

Hos EduAdm drømmer vi digitalt. Vi er sat i verden for at skabe brugervenlige digitale løsninger, der effektiviserer og automatiserer vores kunders processer uden at efterlade nogen på perronen.

Det gør vi med udgangspunkt i vores respektive kompetencer, som er vidt forskellige – men vi har alle det fællestræk, at vi er digitale helt ind til benet. Det er vores X.

Hils på teamet

xflow-karriere-digitale-hjaelpemidler.png

Send et kort skriv om dig selv

Og vedhæft dit CV, så byder vi gerne på en kop kaffe og en uformel snak om muligheder ud fra dine ønsker og kompetencer og vores aktuelle behov.

Dit samtykke er obligatorisk