Vi digitaliserer Danmark

Visma er blandt Europas førende inden for fremtidssikrede softwareløsninger og konsulentydelser, der forenkler forretningsprocesser i private og offentlige virksomheder.

Se produkter og ydelser
Vi holder forretningen kørende - så du kan administrere din

Se hvordan  vi kan hjælpe dig med at håndtere den nuværende COVID-19 udfordring, styrke din forretning og forberede dig på fremtiden.

læs mere

Find den rette løsning til din virksomhed

Vi holder dig altid opdateret på små og store nyheder

Få en karriere hos Visma, uanset hvad dit speciale er

Hvor digital er din virksomhed i forhold til andre?

Visma effektiviserer virksomheder

Visma er førende leverandør af produkter, ydelser og løsninger, som effektiviserer virksomheder i Danmark. 
Vi leverer produkter og ydelser inden for software, konsulentydelser og specialdesignede it-løsninger.

It-udvikling og rådgivning

It-udvikling og rådgivning

Vi leverer it-konsulentbistand til både offentlige og private virksomheder. Vi udvikler, moderniserer og vedligeholder forretningskritiske it-løsninger.

 

Løn- og HR-administration

Hos Visma tilbyder vi en komplet vifte af løsninger til løn- og HR-administration, der effektiviserer og automatiserer en række centrale processer i din virksomhed, så du kan frigøre ressourcer og gøre din forretning mere produktiv.

 

Få det rigtige regnskabsprogram

Visma tilbyder markedets bedste regnskabsprogrammer og ERP systemer, som passer til alle typer virksomheder - fra den lille startup til store virksomheder med komplicerede regnskabsbehov.

 

Team Jumbo Visma

Visma er titelsponsor for UCI World Tour-holdet Team Jumbo Visma, som blandt andet deltager ved Tour de France, hvor holdet har kørt i den gule førertrøje i flere etaper. 

Sponsoratet gør Visma til det første nordiske selskab, der støtter et professionelt cykelhold i denne skala og er i tråd med Vismas strategiske planer om at udvide sine aktiviteter på det europæiske marked.