Digital underskrift

Udsend og underskriv dokumenter digitalt med Visma Addo

Prøv gratis

Digital underskrift af dokumenter
Nemt, sikkert og effektivt

Digital sikkerhed

Digital signatur bruges typisk til vigtige aftaler og godkendelser. Det er følsomme informationer, der skal behandles korrekt og sikkert.

Som udbyder af digital underskrift, tager vi sikkerheden meget seriøst. Vi opdaterer løbende Visma Addo, så løsningen altid lever op til alle juridiske og tekniske krav.

Vi sender ingen personfølsomme data i klartekst og lever fuldt op til GDPR. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger i Visma Addo logges og kan altid dokumenteres.

Læs mere om sikkerhed i Visma Addo

Skab værdi med digital underskrift

Visma Addo klarer rutineopgaver i forbindelse med godkendelser og underskrivninger. Det frigiver både tid og penge, men fremfor alt får du gladere kunder. De kan skrive under hvor og når som helst på deres smartphone, tablet eller computer.

En godkendelsesproces med Visma Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. De automatiske påmindelser sparer desuden betydelig administrativ tid for dig og dine medarbejdere.

Se de mange funktioner i Visma Addo

Digital underskrift i e-Boks

Visma Addo sender nemt til e-Boks, som mange privatpersoner og virksomheder i forvejen bruger til sikker kommunikation. Det gør det muligt at sende, signere og arkivere dokumenter sikkert og direkte i e-Boks.

Brug NemID som digital underskrift

Det unikke ved Visma Addo er, at modtageren ikke behøver at installere certifikater eller andre programmer for sikkert at kunne modtage og underskrive dokumenter digitalt.

Alt foregår via en almindelig browser, og modtageren kan signere med NemID, touch-underskrift eller et simpelt ok – direkte på deres smartphone, tablet eller computer.