Epos HR-system

Overblik, udvikling og dialog

HR-system, der samler dine HR-oplysninger. Du får et fleksibelt og bredt HR-system, der passer præcist til din virksomhed og fuldt ud understøtter dine workflows.

Ved at vælge et professionelt HR-system til håndtering af dine HR-oplysninger har du styr på dine data og kan nemt finde de oplysninger, du har brug for, lave analyser og følge op. Intet behøver længere ligge som fysiske dokumenter på steder, hvor ingen kan finde dem.

Vores HR-system kan sammensættes, så det passer præcist til jeres behov

Epos HR er delt op i moduler, og I kan derfor få præcist, hvad du har brug for, hverken mere eller mindre. Du kan købe et enkelt modul, eller du kan få flere på en gang. Og du ved altid, at du kan udvide med moduler, der taler sammen med det, du allerede har.

Basis

Stamdata, CV-oplysninger, medlemskaber, udleverede effekter, kontrakter, tillæg, lønbreve, kursusbeviser, materiale fra rekruttering mv.

Organisations­struktur, ledelses­relationer, stillingsbeskrivelser mm.

Dialog

Administration af dialoger, herunder f.eks. MUS, tre-måneders samtaler seniorsamtaler, sygefraværssamtaler og udviklingssamtaler. 


Individuelle udviklingsplaner.

Kompetence

Individuelle ratings af kompetencer, udviklingsbehov og kompetencemål. 


Måling af kompetencer i forskellige afdelinger og niveauer ift. målsætning, inkl. GAP-analyser mv.

Kursus

Administration af kurser, tilmeldinger, gennemførelse, evalueringer, introforløb mv.

Håndtering af certificeringer og recertificeringer.

Automatiske påmindelser og indkaldelser.

Estee LauderSparekassen sjællandBolig Selskaber SjællandMetro ServiceAalborg Kommune

Fleksibelt og brugervenligt

Epos HR er unikt i sin fleksibilitet og bredde. HR-systemet kan fuldt ud tilpasses din virksomhed, hvor I er i dag, og senere tilpasses i takt med jeres udvikling, uanset ændringerne i jeres størrelse, struktur eller workflows. Justeringerne kan I langt hen ad vejen foretage selv, og I behøver derfor ikke hver gang investere i udvikling og konsulenttimer.

 • Webbaseret HR-system
 • Understøtter dine workflows med hændelser og adviseringer
 • Epos HR integrerer fuldt ud med andre systemer
 • Automatiske påmindelser og indkaldelser

Effektive workflows

Epos HR understøtter dine workflows med hændelser og adviseringer. Procedurer som tiltrædelse og fratrædelse, certificeringer, samtaler, udvikling mv. håndteres alt sammen nemt og sikkert.

Alt er dokumenteret

Dialogen mellem HR, ledere og medarbejdere, aftaler, udviklingsplaner, kompetenceudvikling mv. er alt sammen dokumenteret i Epos HR. Du kan til enhver tid finde oplysningerne og står stærkt i din dokumentation og rapportering.

Fuld integration

Epos HR integrerer fuldt ud med andre systemer. Ud over de øvrige Epos-moduler integrerer Epos HR med øvrige systemer til for eksempel lønhåndtering, tidsregistrering eller rekruttering.

Overvejer du et nyt HR-system?

Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen eller kontakt os på telefon 41 37 03 59, så giver vi dig en præsentation af vores system og gratis input til dit HR-arbejde.

 

 

Telefon: 41 37 03 59

E-mail: hrpayroll-dk@visma.com

Kontakt os

 

Det får du med Epos HR

 • Effektive workflows

 • Systematisering af alle HR-processer

 • Webbaseret HR-system

 • Brugervenligt

 • Fleksibel og dynamisk opsætning af skabeloner og datafelter

 • Overblik over ansvar og opgaver

 • HR-system med påmindelser

 • Forum for videndeling

 • Fokus på dialog mellem ledere og medarbejdere

 • Let tilgængelig og præcis ledelsesinformation

 • Avancerede analyser og rapporter

 • Klarhed over virksomhed, relationer, stillingsbeskrivelser, stamdata, historik, CV, viden, udviklingsplaner, kurser og evalueringer

Epos i medierne

Det kan svare sig at lægge energi i valg og implementering af HR-system

HR Guide

Med en ambitiøs vækststrategi havde TREFOR for et år siden brug for et nyt HR-system. Det skulle til fulde understøtte HR-arbejdet, og et ufravigeligt krav var, at både HR, ledere og medarbejdere kunne tilgå systemet.

Læs hele artiklen her

Tre topledere: Sådan skal HR-afdelingen fungere

Berlingske Business

De repræsenterer tre vidt forskellige organisationer, men de mener alle tre, at HR har en enorm betydning for at levere resultater. Her er deres bud på, hvordan man skaber den bedste HR-afdeling.

Læs hele artiklen her

ValdBirn

Fra skrot til slot

HR Guide

Certificeringer er et ufravigeligt krav fra kunder og myndigheder til produktionsvirksomheden Vald. Birn A/S. Det stiller krav til virksomhedens HR-system, der skal kunne underbygge certificeringen og håndtere den løbende audit, hvor der med kort varsel skal kunne trækkes specifikke medarbejderdata.

Læs hele artiklen her