Netværket Epos

Vejen til relationer og viden

Vores kunder har et unikt fællesskab og samarbejde. Med hinanden og med os. Det kan du blive en del af.

Som Epos-kunde tilbydes du et medlemskab af Netværket Epos og dermed muligheden for at udvide dit netværk inden for HR og løn. Her kan du styrke din faglige rolle, få andres erfaringer og tage det med hjem, der passer til dig og din virksomhed.

Professionelt netværk

Som medlem bliver du en del af et stort, professionelt netværk og deltager i én eller flere erfagrupper. Grupperne tager udgangspunkt i Epos og adskiller sig dermed fra andre erfagrupper.

Værdifuld sparring

Du møder brugere, der har samme behov som dig, og får værdifuld sparring. På møderne får du praktiske tips og tricks til dit arbejde med Epos, og du får nye idéer til HR- og lønprocesser. Du får også mulighed for at diskutere de udfordringer, du oplever i din hverdag – både med Epos og med andre emner inden for HR og løn.

Forhåndsinformation

På erfamøderne får du forhåndsinformation fra Visma om nye versioner af Epos og kommende udviklingsplaner. Og du har via dialogen på erfamøderne mulighed for at påvirke videreudviklingen af Epos.

 

Årlige møder

Din erfagruppe mødes to gange om året, og hver gang deltager konsulenter fra Visma, ligesom der ofte er eksterne indlægsholdere. Én gang om året mødes hele Netværket Epos, det vil sige alle erfagrupperne, til en samlet netværksdag med spændende indlæg og dialog. Alt arrangeres af Visma.

Kom med

Følgende erfagrupper er klar til at byde dig velkommen:

 • Erfagruppen Epos Løn
 • Erfagruppen Epos HR
 • Erfagruppen Epos Bolig
 • Erfagruppen Epos Portal

Vil du høre mere?

Kontakt venligst Relationship Manager Ann Langballe Madsen på telefon 29 99 74 08 eller ann.langballe.madsen@visma.com

Dialog mellem møderne

Netværket Epos har sin egen lukkede side, hvor du har adgang til relevant materiale fra møderne, Vi sørger også for, at I nemt kan komme i kontakt med hinanden mellem møderne - så erfaideen rigtig kan folde sig ud. Her får du mulighed for at dele og spørge de andre medlemmer i din erfagruppe.

 

Vi lytter og handler

Erfamøderne er værdifulde for Visma, fordi det er her, vi henter inspiration til videreudviklingen af Epos. Ved at ytre din mening på møderne er du med til at flytte Epos i den retning, der gavner dig mest. Vi opfordrer derfor til, at du bruger møderne til at give dine meninger til kende.

Tablet_Dialogforum

Noget for dig?

Meld dig ind i Netværket Epos allerede i dag. Udfyld venligst formularen til højre eller kontakt Relationship Manager Ann Langballe Madsen. Vi glæder os til at høre fra dig.


Telefon: 29 99 74 08

E-mail: ann.langballe.madsen@visma.com

Jeg ønsker at høre mere

Det får du som medlem af Netværket Epos

 • Styrket din rolle inden for HR og løn

 • Input fra kollegaer i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder

 • Mulighed for at udveksle erfaringer, tips og ideer vedr. Epos samt HR og løn generelt

 • Indflydelse på videreudviklingen af Epos

 • Forhåndsinformation om Vismas udviklingsplaner

 • Invitation til specialtilrettede kurser og workshops

 • Rabat på kurser