Brugervenlig og interaktiv adgang til jeres HR-nøgletal

Vi har skabt et innovativt analyseværktøj, Visma HRM Analytics. Med værktøjet får du en nem og interaktiv adgang til jeres løn- og HR-data i Visma Løn og Visma HR. Via Visma HRM Analytics får du et lynhurtigt overblik over organisationens HR-nøgletal og kan let lave dag-til-dag rapportering.

Følgende rapporter er til rådighed i dag:

  • FTE og headcount

  • Alder, anciennitet og kønsfordeling

  • Ansættelser og fratrædelser

  • Årsager til fratrædelser

  • Fastholdelsesgrad

  • Fraværsrapporter
 

Download whitepaper om business intelligence i en HR-verden

 

Mange ledere tager ofte beslutninger på baggrund af mavefornemmelser - og det kan også være fornuftigt i mange tilfælde. Udfordringen kommer, når ledere begynder at stole så meget på deres instinkt, at mavefornemmelsen overskygger den indsigt, data kan give dem.

I dette whitepaper får du også fem forretningsfordele forbundet med HR-dataanalyser. Klik på knappen og download whitepaperet.

Bliv klogere med Visma HRM Analytics

 

Med Visma HRM Analytics kan du blive klogere på blandt andet kønsfordelingen i virksomheden. Vi har skrevet en artikel om, hvordan diversitet i virksomheden skaber trivsel.
 
 
Med BI-værktøjet kan du også få dybere indsigt i virksomhedens struktur og hvordan den påvirker medarbejdertilfredsheden. Læs blandt andet hvordan organisationsopbygningen kan påvirke lysten til at anbefale arbejdspladsen til andre.
 

 

Få styr på dine HR-nøgletal og optimér bundlinje og medarbejdertrivsel 

HR-data gemmer på guld

At HR historisk set betragtes som virksomhedens bløde område betyder ikke, at der ikke er masser af hårde facts og muligheder for at optimere både bundlinje og medarbejdertrivsel at hente i HR. Ikke mindst, når man tænker på, at on- og offboarding af medarbejdere ofte sker her, ligesom medarbejdernes stamdata, information om sygdom, ferie, fravær m.m. også tit er samlet i HR. 

Kort sagt, ligger HR inde med essentiel viden om virksomhedens medarbejdersammensætning og performance. 

Viden om HR-nøgletal i realtid skaber værdi

Med realtidsvisninger af alt fra kønsfordelingen og alder mv. helt ned på team-niveau, kan HR komme eventuelle udfordringer i forkøbet, ligesom HR vil være i stand til at analysere fx for højt fravær eller skævvridninger af køns- eller aldersfordeling og komme med proaktive tiltag. På den måde kan HR målrette tiltag netop de afdelinger og individer, der har brug for assistance i stedet for enten at skyde med spredehagl eller sætte ind for sent.  

HR-direktør Anders René Andersen bruger eksempelvis Visma HRM Analytics til at monitorere og analysere kønsfordelingen i Visma. Ny forskning viser nemlig, at diversitet blandt kolleger medvirker til god fællesskab sfølelse og trivsel i hele organisationen. 

Bliv klogere på HRs teknologiske transformation

Vil du vide mere om, hvor HR-direktør i Visma Enterprise ser, HR er på vej hen, kan du læse blogindlægget: HRs teknologiske transformation.

 

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma