Menzies Aviation har fået overblik over løn- og HR-data og reduceret deres lønfejl

Menzies Aviation havde brug for en løsning til håndtering af
løn-og personaleadministration, som kunne understøtte deres fire lokalaftaler. 


Se videocase her>

 

Udfordring

Menzies Aviations fire lokalaftaler gør håndteringen af løn- og personaleadminstration kompleks, hvilket har skabt et behov for ekspertviden inden for løn og et ønske om bedre samspil mellem løn- og HR-data.

Løsning

Menzies Aviation har indset, at de har behov for at få lønnen håndteret af eksterne eksperter. I 2019 valgte de at outsource lønopgaven til Visma Enterprise, da de kunne få integration mellem løn- og HR-data ved at koble systemet, Visma HR, til løsningen.

Resultat

Menzies Aviation føler i dag tryghed, når det kommer til udbetaling af løn til deres medarbejdere. Skiftet til Visma Enterprise har også givet en øget lønviden i kraft af en grundig onboarding. Derudover har Visma HR givet fuld integration af løn- og HR-data, som har skabt øget gennemsigtighed af data.
 

 Med hjælp fra Visma Enterprise fik Menzies Aviation skabt integration mellem løn- og HR-data

Menzies Aviation valgte at outsource lønopgaven til Visma Enterprise i 2019 på baggrund af et ønske om korrekt udbetaling af løn til deres medarbejdere. Selvom flere udbydere umiddelbart kan leve op til dette krav, forklarer Lisa:

 

Christina og Britt, HR-kordinatorer i Menzies Aviation

“...at efter vi havde haft forskellige møder med potentielle udbydere, faldt valget på Visma Enterprise. Visma HR vægtede højt i beslutningen, da vi manglede den del for at få hele overblikket.“

Lisa uddyber dette med at forklare, at de med Visma HR, en løsning til personaleadministration, fik skabt en god synergi mellem deres løn- og HR-data i ét system. Systemets reportagedel har blandt andet gjort, at de i langt mindre grad skal sammensætte data selv. På den måde har de fået ét samlet overblik over løn- og HR-data, som både sparer dem for tid, og gør processen nemmere, når der skal rettes i medarbejdernes kontrakter eller løn. Derudover fremhæver Lisa, at:
“muligheden for at trække fremtidige lønsedler i Visma HR er en stor fordel for HR, da de med det samme kan se, hvilken betydning forskellige registreringer har på medarbejdernes løn.”

En af Menzies Aviations HR-koordinatorer, Christina, italesætter også den effektivisering, som Visma HR har medført:
“Visma HR er et rigtig godt værktøj i mine kollegaers og mit arbejde, fordi løn- og HR-systemet taler sammen. Så vi bruger det dagligt, og vi bruger det meget. Og det virker rigtig godt til opdateringer af oplysninger og til at hente en masse rapporter. Det har vi meget gavn af. Det er et værktøj, vi har manglet, og det gør hverdagen nemmere.”

Læs mere om integration mellem dit løn- og HR-system.

Fordele ved at outsource lønopgaven til Visma Enterprise

  • Lønnen håndteres af løneksperter
  • Der er altid svar at hente på lønspørgsmål
  • Onboardingprocessen skaber øget lønviden
  • Der er mulighed for at skabe integration mellem løn- og HR-data