Kursus hos Visma

Hos Visma har vi længe holdt kurser om, hvordan vores kunder kommer i gang med Visma Løn og hvordan de bliver endnu bedre i systemet. Som noget nyt afholder vi også kurser i blandt andet den nye ferielov, GDPR og personalejura

Visma udvikler løbende nye kurser, der både er målrettet eksisterende kunder hos Visma, men også dem der ikke er kunder hos Visma endnu.

Events hos Visma

Hos Visma elsker vi at invitere vores kunder indenfor - både så vi kan høre, hvad der rører sig hos dem, men også for at fortælle om de nye, spændende ting, der sker hos os. Det er nemlig dét, vi får muligheden for på vores populære halvårlige kundeseminar, der bliver afholdt både i Jylland og på Sjælland.

Vi udvikler også løbende events, så hold øje med siden og vær først, når tilmeldingerne åbner.

Webinarer hos Visma

Hos Visma følger vi den digitale udvikling, og involverer vores kunder ved at tage part i vores webinarer. Her er der mulighed for interaktiv læring, hvor deltagere kan stille spørgsmål direkte til vores eksperter, og blive endnu klogere på hvordan vores ydelser giver jer mere tid. 

Vi streamer løbende nye webinarer, der både kan være til gavn for nuværende kunder, samt interesserede.

Find dit næste kursus, event eller webinar

Nedenfor kan du finde dit næste kursus, event eller webinar hos Visma Enterprise. Du kan sorterer på afholdesestype, geografi og om det er for kunder eller andet.

Alle kurser er principielt for alle - både kunder og ikke-kunder - men da nogen af kurserne er meget hands-on i systemerne, er det en fordel at være familiær med systemerne.

Løn administration

Løn

Løn Outsourcing

 

 

MyVisma