Kurser og events

Hos Visma tilbyder vi både kurser til Visma-kunder, men også til andre, der gerne vil vide mere om bl.a. ny ferielov, personalejura mv.   

Se vores udvalg af kurser og events 

Kursus hos Visma

Hos Visma har vi længe holdt kurser om, hvordan vores kunder kommer i gang med Visma Løn og hvordan de bliver endnu bedre i systemet. Som noget nyt afholder vi også kurser i blandt andet den nye ferielov, GDPR og personalejura

Visma udvikler løbende nye kurser, der både er målrettet eksisterende kunder hos Visma, men også dem der ikke er kunder hos Visma endnu.

Events hos Visma

Hos Visma elsker vi at invitere vores kunder indenfor - både så vi kan høre, hvad der rører sig hos dem, men også for at fortælle om de nye, spændende ting, der sker hos os. Det er nemlig dét, vi får muligheden for på vores populære halvårlige kundeseminar, der bliver afholdt både i Jylland og på Sjælland.

Vi udvikler også løbende events, så hold øje med siden og vær først, når tilmeldingerne åbner.

Find dit næste kursus eller event

Nedenfor kan du finde dit næste kursus eller event hos Visma Enterprise. Du kan sorterer på afholdesestype, geografi og om det er for kunder eller andet.

Alle kurser er principielt for alle - både kunder og ikke-kunder - men da nogen af kurserne er meget hands-on i systemerne, er det en fordel at være familiær med systemerne.

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk