Vidste du...

at I har ret til refusion for sygdom fra 1. sygedag i de første 8 uger af en medarbejders ansættelsesforhold? Og får I søgt denne refusion? Rigtig mange virksomheder går glip af den!

Typisk fordi der ved registrering af sygdom enten ikke sker en advisering eller automatisk søgning.

 

Sådan fungerer det...

Visma Refusion er baseret på en teknologi, der automatiserer den samlede ansøgningsproces - fra det øjeblik I har registreret fra fraværet, til ansøgningen om refusion er gennemført. Dermed skal du ikke huske på overholdelse af tidsfrister mm. Løsningen er udviklet og vedligeholdes kontinuerligt af Visma, så I er sikret korrekt refusion for jeres medarbejdere.

Læs mere på vismaenterprise.dk

Prøv refusionsberegneren og se værdien af rettidig søgning

Dagligt går danske virksomheder glip af refusioner, fordi der ikke er blevet søgt korrekt eller i tide. Det kan hurtigt komme til at dreje sig om betydelige beløb. Den risiko kan I nu minimere ved at automatisere processen med Visma Refusion.

Med Visma Refusion bliver fravær automatisk aflæst i Visma Løn og indberettet til Virk.dk, uden at I skal fortage jer noget - det betyder også, at I kan reducere forbruget af arbejdstimer på ren administration.

I vælger selv jeres serviceniveau

Visma Refusion findes i to varianter - Visma Refusion og Visma Refusion Plus.

Har I budt robotterne velkommen?

Ja, robotics kan virke som en stor mundfuld, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Læs med her, hvor Anders Andersen og Steen Sønderby, forsøger at gøre det store buzzword til en forståelig størrelse ved at relatere det til hverdagen i nutidens organisationer. 
Læs artiklen her