Prøv refusionsberegneren og se værdien af rettidig søgning

Dagligt går danske virksomheder glip af refusioner, fordi der ikke er blevet søgt korrekt eller i tide. Det kan hurtigt komme til at dreje sig om betydelige beløb. Den risiko kan I nu minimere ved at automatisere processen med Visma Refusion.

Med Visma Refusion bliver fravær automatisk aflæst i Visma Løn og indberettet til Virk.dk, uden at I skal fortage jer noget - det betyder også, at I kan reducere forbruget af arbejdstimer på ren administration.

Hvem er Else?

Else er din nye virtuelle assistent. Hun automatiserer og optimerer jeres refusionssøgning, når hun dagligt henter fraværsdata i Visma Løn, logger på virk.dk og søger om refusion. Se mere her om, hvordan Else kan hjælpe jer.

 

I vælger selv jeres serviceniveau

Visma Refusion findes i to varianter - Visma Refusion og Visma Refusion Plus.

Har I budt robotterne velkommen?

Ja, robotics kan virke som en stor mundfuld, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Læs med her, hvor Anders Andersen og Steen Sønderby, forsøger at gøre det store buzzword til en forståelig størrelse ved at relatere det til hverdagen i nutidens organisationer. 
Læs artiklen her

Har du spørgsmål? Så kontakt Oliver i dag

Hvis du vil vide mere om vores refusionsservice, så står Oliver klar til at hjælpe dig. Du kan finde hans kontaktinformationer nedenfor:

 

Oliver Andersen

Telefon: 40 37 82 86

Mail: oliver.andersen@visma.com

          

... eller bliv kontaktet af vores øvrige specialister

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk