Den nye ferielov

En ny ferielov træder i kraft 1.september 2020. For at vi kommer godt ind i den nye lov er en overgangsperiode nødvendig.

På dette site kan du finde alt, der er værd at vide om både den nye ferielov, overgangen dertil og dens betydning for din og dine kollegaers feriemuligheder.

Få tilsendt viden om den nye ferielov

 

Sådan forbereder IBM sig til den nye ferielov

Står I og mangler gode ideer til, hvilke interne indsatser, der skal til, nu når I skal forberede jer den nye ferielov? IBM Danmark er et godt eksempel på en virksomhed, som gik tidlig i gang med de interne indsatser. 

Bliv inspireret af IBM

 Til medarbejdere

Mulighederne for ferieafholdelse i 2020

“Hvad kan jeg holde af ferie i år?” Har du og dine kolleger også tænkt tanken? Det er hvert fald ikke så underligt, hvis I har. Overgangen til den nye ferielov gør, at vi får færre feriedage til rådighed til maj, end hvad vi er vant til. Afklar feriemysteriet for dig og dine kolleger med en one-pager, der giver et hurtigt overblik over mulighederne for ferie i 2020.
 Til dig, der har været tilknyttet arbejdsmarkedet siden 1. januar 2019
Download her > 

Til dig, der først er blevet fuldtidsansat efter 1. januar 2019.
Download her >

Derfor har du fået færre feriedage i maj 2020 

Hold dig opdateret om den nye ferielov

Har du - ligesom mange andre - svært ved at følge med i de nyeste informationer om den nye ferielov? Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor har vi lavet et nyhedsbrev, hvor du løbende vil blive opdateret med nyeste viden om ferieloven. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Dit samtykke er obligatorisk
 

Værd at vide om den nye ferielov

 

Spørgsmål og svar

Vi modtager rigtig mange spørgsmål fra vores løn- & HR-kunder om den nye ferielov. Du kan løbende følge med i ‘Spørgsmål og Svar’, der er relateret til de ændringer, som opstår i forbindelse med den nye ferielov.

Klik her