Den nye ferielov og samtidighedsferie

Den 1. september 2020 trådte en ny ferielov træder i kraft. 

På denne side kan du finde alt, der er værd at vide om både den nye ferielov, overgangen dertil og dens betydning for din og dine kollegers feriemuligheder.

Få tilsendt viden om den nye ferielov og samtidighedsferie

 

Sådan har IBM forberedt sig til den nye ferielov

IBM Danmark er et godt eksempel på en virksomhed, som gik tidlig i gang med de interne indsatser forberedelser til den nye ferielov. For dem har den største og vigtigste indsats været at få fremhævet vigtigheden i, at medarbejdere registrerer ferie korrekt. 

Bliv inspireret af IBM

 Til medarbejdere

Mulighederne for ferieafholdelse i 2020

“Hvad kan jeg holde af ferie i år?” Har du og dine kolleger også tænkt tanken? Det er hvert fald ikke så underligt, hvis I har. Overgangen til den nye ferielov har gjort, at vi i maj fik færre feriedage til rådighed, end hvad vi er vant til. Afklar feriemysteriet for dig og dine kolleger med en one-pager, der giver et hurtigt overblik over mulighederne for ferie i 2020.
 Til dig, der har været tilknyttet arbejdsmarkedet siden 1. januar 2019
Download her > 

Til dig, der først er blevet fuldtidsansat efter 1. januar 2019.
Download her >

Derfor har du fået færre feriedage i maj 2020 

Hold dig opdateret om den nye ferielov

Har du - ligesom mange andre - svært ved at følge med i de nyeste informationer om den nye ferielov? Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor har vi lavet et nyhedsbrev, hvor du løbende vil blive opdateret med nyeste viden om ferieloven. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Dit samtykke er obligatorisk