My Visma

Forestil dig et univers, hvor den viden og data, der bor i dit HR- og lønsystem, bliver tilgængeligt i realtid for både medarbejdere, ledere og administratorer. Et univers, der giver overblik og flere muligheder for selvbetjening via app

Hvad er My Visma?

   
 
 
 
comml.png
       
   
 
 
 
       
     

 
 
 
 
     

Personaleadministrative
data

 

 

Community

 

App   Online portal   Visma HR

    beach.png    
  vismaløn.png
Udvidet
åbningstider
    Ferieloven   Tips & tricks  

Webinarer

 

Visma Løn

Nem app til alle medarbejdere 

My Visma app’en giver et overblik over medarbejderes egen data som saldi, ferie, flekstid, overarbejde m.v.
I appen kan medarbejderen se, hvor meget ferie, der er optjent, hvilket hjælper til at lære at forstå den nye samtidighedsferie. Registrering af fravær og ferie, kan også klares direkte fra app’en. 

App’en kommer i en dansk og engelsk version og kan downloades kvit og frit til både Android og IOS.

My Visma er din nye tidsregistreringsløsning

 

En portal til ledere og administratorer

Værdiskabende HRM-systemer indeholder værktøjer til hele organisationen. Med My Visma er det muligt at invitere virksomhedens ledere og administratorer ind i et fælles univers, hvor de får adgang til personaleadministrative data via en brugervenlig og sikker portal. 

Bedre overblik over jeres personaleadministrative data

Et bedre overblik for alle i jeres organisation

Der er brug for forskellige slags overblik afhængig af sin rolle. Alle medarbejdere får derfor adgang til deres helt eget My Visma. Medarbejdere kan hurtigt tjekke op på, hvad de har af tilgængelige feriedage. Ledere kan tjekke op på, hvor meget ferie de forskellige medarbejdere har tilgode. Det mindsker ekspeditionstiden for HR- og lønadministrationen, og gør det nemmere for økonomiafdelingen. 

 

Opbevaring af medarbejderdata i overensstemmelse med gældende lovgivning 

My Visma er systemunderstøttet i forhold til gældende lovgivning, eksempelvis den nye ferielovlovgivning omkring beskatningsgrundlag på firmabiler, regeringens hjælpepakker m.v.

 

Fremtidssikret platform

My Visma er en 100% SaaS-løsning. Det betyder, at løsningen ikke skal installeres på egne servere, og at I dermed slipper for bekostelig vedligeholdelse og drift. I stedet bliver My Visma løbende opdateret ifm. fx lovmæssige ændringer såsom GDPR og den nye ferielov samt nye funktioner helt uden beregning. 

Få mere viden via kurser og gratis webinarer

Vidste du, at du som en del af dit serviceabonnement kvit og frit kan tilmelde dig vores webinarer?
Har du brug for dybere viden og kompetenceudvikling, er det måske et kursus, du har brug for. Vi afholder kurser i alt bland andet Visma Løn, personalejura og GDPR, den nye ferielov, refusioner, barselsorlov og forældreorlov. Du kan se en oversigt samt tilmelde dig kommende kurser her

 

Gik du glip af et webinar? 

Fortvivl ikke. Du kan se tidligere afholdte webinarer i vores:

Udvidet hotline før lønkørsler 

Vores lønkonsulenters hjælp er ekstra populær i dagene før en lønkørsel. Derfor holder vi ekstra åbent på vores telefoner, så du i ugen op til afleveringsfristen kan kontakte os i tidsrummet kl. 8.00 - 17.00. Præcis hvilke dage vi holder ekstra åbent, kan du se på Community.
 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til jeres nye My Visma,
så er du velkommmen til at kontakte os på

+45 88 97 97 97

Mandag - fredag 9:00-16:00

Eller bliv kontaktet af os