Tjek på timer og ferie

Gør det nemt for jeres medarbejdere at holde styr på, hvor meget ferie de har til rådighed. My Visma appen tilpasses jeres behov. Det betyder, at I selv kan vælge, om jeres medarbejdere skal kunne se  en status på deres feriedage, flextid, omsorgsdage eller noget helt fjerde.

Administrer den nye ferielov

Den nye ferielov har vendt op og ned på måden, vi afholder ferie på. Den største ændring er, at vi ikke længere får alle vores feriedage til rådighed én gang årligt. I stedet optjener vi ferie løbende. Det stiller krav til, at medarbejdere kan bevare overblikket over deres skiftende feriesaldi. 

Med My Visma appen får jeres medarbejdere en nem adgang til deres eget ferieoverblik.

 

LÆS OM FERIELOVEN

 
 
 

 


Simpelt overblik

Gør det nemt for jeres medarbejdere at holde styr på, hvor meget ferie de har til rådighed. My Visma appen tilpasses jeres behov. I bestemmer selv, hvilke saldi I ønsker at udstille til jeres medarbejdere. Det kunne fx være ferie, omsorgsdage, timebank, seniordage osv.

oversigtcutny.png

 

Register ferie og fravær

Gør det muligt for jeres medarbejdere at ønske om ferie eller registrere fravær fra My Visma appen. På My Visma dashboardet kan ledere nemt se, hvilke medarbejdere der er fraværende.

kalendercut.png

 

tagbilledecut.png

 

 

Opret udlæg

Slip for papirarbejdet og lav jeres udlæg direkte fra appen - lige når det passer jer. I appen kan I også nemt se, hvor meget jeres udlæg udgør, og hvor meget I skal have udbetalt.

godkendreginy.png

 

Se status

Undgå en unødvendig postgang og gør det muligt for jeres medarbejdere selv at se, om deres registrering er godkendt. På den måde gør du det nemt at være medarbejder og letter administrationen.

 

Din rolle tilpasser dit overblik

Alle medarbejdere i jeres organisation får adgang til deres helt eget My Visma. Medarbejdere kan hurtigt tjekke op på, hvad de har af tilgængelige feriedage, og på samme tid har lederen et overblik over tilgængeligheden af sit team. Hurtige overblik, som også mindsker ekspeditionstiden for HR- og lønadministrationen.

Specialisten

Let administration med simple dashboards og et samlet overblik over hele virksomheden.

 

Lederen

Få indsigt i teamets nøgletal såsom fravær, sygdom og lønudvikling til brug i den daglige ledelse.

 

Medarbejderen

Hurtig overblik over egne oplysninger, ferie og overarbejde. Ønsk ferie og registerer fravær fra My Visma appen.

 

MyVisma